Već je poznato da slavne žene, ali i muškarci, vole koketirati s ulaskom u beauty svijet. To su davno napravile sestre Kardashian-Jenner, a u vrhu popularnosti svakako su i Hailey Bieber sa svojim brendom Rhode, Rihanna i njezin Fenty Beauty, Selena Gomez i Rare Beauty i mnoge druge s liste glazbenica i glumica.

Sada je u taj svijet zakoračila i Beyonce s nešto drugačijim proizvodima - onima za kosu. Svi dobro znamo kolika se pažnja uvijek pridavala njezinoj dugačkoj i gustoj kosi, a i na kraju dana koliko ju je ona njegovala. Obožavatelji Queen B sada misle da imaju barem sitan uvid u njezinu beauty tajnu, a dolazi pod nazivom 'Cecred'.

Cecred beauty brend
Cecred 

Vijest o njezinoj beauty liniji u javnost je stigla još u svibnju 2023. godine, kada je usred svoje Reneissance svjetske turneje objavila da priprema nešto posebno.

Danas je to 'posebno' ugledalo svjetlo dana. Proizvodi za kosu prilagođeni su svim tipovima kose, a inspirirani su Beyonceinom majkom, Tinom Knowles, bivšom frizerkom, koju je Beyonce godinama gledala i, kako je i sama rekla, svjedočila nevjerojatnim transformacijama koje je radila upravo njezina majka.

Cecred beauty brend
Cecred 

Kolekcija sadrži šampon za dubinsko čišćenje i piling 'Clarifying Shampoo & Scalp Scrub' ($38), hidratantni šampon sa hijaluronskom kiselinom 'Hydrating Shampoo' ($30), balzam za kosu 'Moisturizing Deep Conditioner' ($38), keratinsku masku za kosu 'Reconstructing Treatment Mask' ($42), sredstvo za ravnanje kose 'Fermented Rice & Rose Protein Ritual' ($52 za 4 tretmana), zaglađujući losion 'Moisture Sealing Lotion' ($38), ulje za kosu 'Nourishing Hair Oil' ($44) te 'Ritual Shaking Vessel' ($20). 

Cecred beauty brend
Cecred 

Cecred beauty brend
Cecred 

Cecred beauty brend
Cecred 

Cecred beauty brend
Cecred 

Linija je izrađena bez silikona i cruelty-free, a kroz svaki se proizvod proteže Temple Oud miris.