Znamo da su pomrčine uvijek vrlo transformativna vremena i svaka na neki način utječe na nas. Jedna od takvih dogodit će se za dva dana, osmog travnja 2024. godine u ponedjeljak. Ova pomrčina povećat će našu energiju, otvoriti nam nova vrata, očistiti puteve i natjerati nas da krenemo u novome smjeru.

Pomrčina Sunca događa se samo za vrijeme mladog Mjeseca, kada se Mjesec kreće između Zemlje i Sunca. Mladi Mjeseci predstavljaju početak novog ciklusa, tako da će nas ova pomrčina Sunca pomaknuti u novom smjeru. Činjenica da ova pomrčina Sunca pada u znaku Ovna samo pojačava ove kvalitete - jer je Ovan znak novih početaka.

Možete očekivati neke nove smjernice, nove informacije, način postojanja ili životne okolnosti. Budući da je ova pomrčina tako snažna, nova prilika ili početak može se vidjeti čak i do mjesec dana nakon što pomrčina dosegne svoj vrhunac.

Horoskop zodijak astro mjesec
rawpixel 

Ova će pomrčina Sunca u znaku Ovna, a također je i pomrčina Sjevernog čvora. To znači da je njezina elergija ukorijenjena u budućnosti. Pokušajte pronaći način da dođete do onoga što želite, izađite iz zone komfora i sanjajte veliko.

Iako će mnoge promjene započeti upravo osmog travnja, svoj će vrhunac dosegnuti 25. svibnja, s obzirom na stupanj Sunca. To znači da će 25. svibnja Mars umnožiti potencijal događaja koji se formirao još osmog travnja. Dakle, nemojte brinuti ako se situacije koje pokrenete u travnju sporo ostvaruju.

25. svibnja može biti i dan velike prekretnice u ljubavnom svijetu. Upravo će tad Venera ući u trigon s Plutonom što može značiti susret s osobom za koju ćete biti zainteresirani.