Iako prvotno poznat kao glazbenik, životna priča Pharrella Williamska razvijala se u veoma zanimljivim smjerovima. Otkako je postao kreativni direktor muške mode Louis Vuittona, gotovo je nestala njegova povezanost s glazbom - sve do sada.

Naime, čini se da je Pharrell izbacio novi album koji se može slušati samo na jednoj specifičnoj stranici napravljenoj za potrebe albuma. U tišini, bez ikakvih najava i promocija, stigao je album pod nazivom Black Yacht Rock Vol 1.: City od Limitless Access na kojemu se nalazi 10 pjesama.

Novi album Pharrella Williamsa
https://blackyachtrock.com/ 

Iznad naslova albuma, velikim slovima stoji riječ 'Virginia' zbog čega se pretpostavlja da je album posveta njegovom rodnom gradu, Virginiji. Pružajući sve pjesme kao audio snimke, svaka je pjesma na web stranici dostupna za preuzimanje kao i album u cjelini.

Postoji i mogućnost pridruživanja mailing listi. Oni koji su se pridružili primit će poruku 'Stay tuned...' nakon što potvrde svoj email.

Inače, ovo je Pharrellov prvi album u deset godina, a posljednji koji je izdao bio je G I R L 2014. godine na kojemu se nalazi i megahit 'Happy'.

Osim toga, krajem siječnja ove godine, stigla je vijest da ovaj zanimljiv umjetnik snima film o svom životu, ali na malo drugačiji način - s Lego kockicama. Tu je vijest tada podijelio na društvenim mrežama te otkrio najavni vizual s naslovom filma - Piece by Piece.

Pharrell Williams Lego bio film
Instagram (@pharrell) 

'Tko bi rekao da će se igranje s Lego kockicama kao dijete razviti u film o mom životu. To je dokaz da i bilo tko drugi to može', istaknuo je tada u potpisu fotografije na kojoj njegov Lego lik nosi odijelo nalik onima iz Minecrafta, a koje je sam Pharrell oživio u debi kolekciji muške mode za Louis Vuitton.

Piece by Piece dolazi u kino distribuciju 11. listopada 2024.