'Mi smo samo klinci koji su sve napravili sami', rekao je Baby Lasagna na nezaboravnom zagrebačkom dočeku, gdje je zahvalio svima, dvaput otpjevao ‘Rim Tim Tagi Dim’ i rasplesao Trg bana Josipa Jelačića. Ondje se okupilo i mlado i staro, predstavnici medija, domaćini dočeka, naši prijašnji predstavnici - Tajči, Let 3 i Emilija Kokić, svi kako bi pozdravili 28-godišnjeg Marka Purišića koji je pjesmom ujedinio zemlju i ostvario golemi, povijesni uspjeh Hrvatske na Euroviziji. Osvojio je, naime, drugo mjesto s najviše glasova publike!

448629.png
story 

Kako je ‘Rim Tim Tagi Dim’ ritam začarao Hrvatsku, Europu i svijet te dokazao da samo jedna pjesma može iz temelja promijeniti nečiji život, a Lijepoj Našoj donijeti fantastičnu promociju i ulazak u povijest Eurovizije? Sve je počelo kada je javnosti nepoznati Marko Purišić, umjetničkog imena Baby Lasagna, koji je već cijelo desetljeće u glazbi i bio je član grupe Manntra, u svojoj sobi napisao i producirao ovaj zarazni hit, da bi kao rezerva nastupio na Dori i pomeo konkurenciju.

U novom broju Storyja pročitajte sve o nevjerojatnom trijumfu Baby Lasagne, pobjednika naših srca.

Dusko Lokin_RG (9).JPG
Robert Gašpert 

Na ovogodišnji CMC Festival Duško Lokin dolazi s pjesmom 'Tajno moja'. Posvećena je crnokosim ženama, ali vjeruje da će je uglas s onima koji slijede put našeg Kiće Slabinca pjevati i oni koji vole plavuše. Ističe da zvuči moderno te da je prava mediteranska pjesma. Ne zna hoće li kao lanjska 'Ti, samo ti' postati hit ili će biti samo jedna od pjesama koje će se rado slušati, ali ističe da mu je i to puno. Velika zvijezda bivše države prodavala je na milijune ploča, osvojila sve nagrade koje su tada postojale i odavno nema potrebu za dokazivanjem. Sad mu je, zapravo, najvažnije samo izići na pozornicu i pjevati, osjetiti da ga publika voli, kaže za novi broj magazina Story.

Antonija i slike.jpg
privatna arhiva 

Dvadesetak godina poznajemo je kao skladateljicu brojnih hitova, među ostalim za Lepu Brenu i Zdravka Čolića, pjevačicu, zvijezdu nezaboravne serije ‘Zabranjena ljubav’, ali nismo znali za njezinu tajnu strast - slikarstvo. Raspjevana zvijezda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Antonija Šola ima još jedan skriveni talent o kojem rijetko govori, a pruža joj puno mira i zadovoljstva. Sve detalje donosi novi broj magazina Story.

Uz ove i druge zanimljive priče, Story ovog tjedna svojim čitateljima donosi i poseban dan.

Story_Slavi22_catrice_182 (1).jpg
story 

Naime, Magazin Story ovog svibnja slavi svoj 22. rođendan, a za tu smo priliku našim čitateljima pripremili razna iznenađenja. Uz brojne poklone koji vas čekaju na našim društvenim mrežama, tu su i odlični pokloni uz rođendanski broj Storyja koji od 15. 5. možete pronaći na kioscima. Samo vam magazin Story daruje Catrice trepavice i Catrice vodootpornu maskaru za obrve.