Danas ujutro Sunce je ušlo u Blizance, a ako je sezona Bika bila vrijeme za tvrdoglavost i pouzdanost, sezona Blizanaca je prilika za opuštanje. Može biti teško ostati usredotočen dok se sunce kreće kroz najneobičnije i najkaotičnije znakove, stoga iskoristite ovu priliku da proširite svoje horizonte, isprobate nešto novo i iznenadite druge ljude - ili sebe. Pun Mjesec u Strijelcu ovog četvrtka aktivira vašu spontanu i avanturističku stranu. Ako ste igrali previše na sigurno, ovaj mjesec vas potiče da preuzmete rizik ili dva. Imajte vjere u sebe. U međuvremenu, pročitajte kako zvuči tjedni horoskop za vaš horoskopski znak.

Ovan 

Ovaj tjedan donosi priliku za rast i napredak u karijeri. Fokusirajte se na svoje profesionalne ciljeve i budite spremni preuzeti inicijativu. Vaša energija i odlučnost bit će ključni za postizanje uspjeha. U osobnim odnosima, budite otvoreni i iskreni kako biste izbjegli nesporazume.

Bik 

Ovaj tjedan naglasak je na financijama i materijalnoj sigurnosti. Pružite pažnju svojim troškovima i razmislite o dugoročnim ulaganjima. U ljubavi, vaša stabilnost i pouzdanost će biti cijenjeni. Pokažite partneru koliko vam znači vaša veza kroz male, ali značajne geste.

Horoskop astro zodijak
rawpixel 

Blizanci 

Komunikacija je ključna ovog tjedna. Vaša sposobnost izražavanja bit će na vrhuncu, što će vam pomoći u poslovnim pregovorima i osobnim odnosima. Otvorite se za nove ideje i budite spremni na suradnju. U ljubavnom životu, vrijeme je za iskrene razgovore i jasno izražavanje svojih osjećaja.

Rak 

Ovaj tjedan donosi fokus na vaše emocionalno blagostanje. Posvetite se sebi i svojim potrebama te pronađite načine kako se opustiti i napuniti energiju. U obiteljskim odnosima, budite podrška svojim najmilijima i pokazujte empatiju. Profesionalno, vrijeme je za planiranje budućih koraka.

Lav 

Vaša kreativnost i karizma dolaze do izražaja ovog tjedna. Iskoristite svoju energiju za pokretanje novih projekata i inspiriranje drugih. U ljubavi, budite otvoreni za romantične geste i pokažite partneru koliko vam znači. U društvenim situacijama, vaša prisutnost će biti primijećena i cijenjena.

Planeti horoskop zodijak
Shutterstock 

Djevica

Ovaj tjedan fokusirajte se na organizaciju i detalje. Vaša sposobnost da stvari dovedete u red bit će od velike koristi, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. U ljubavi, budite pažljivi i posvetite vrijeme svom partneru. Vaša pažnja prema detaljima bit će cijenjena.

Vaga 

Ovaj tjedan donosi naglasak na vašim društvenim odnosima i partnerstvima. Budite otvoreni za suradnju i kompromis. U ljubavnom životu, potrudite se izbalansirati svoje potrebe s potrebama partnera. U poslovnim situacijama, vaša diplomatska priroda bit će od velike pomoći.

Škorpion 

Vaša strast i intenzitet bit će izraženi ovog tjedna. Usmjerite tu energiju na projekte koji su vam važni i ne bojte se riskirati. U ljubavi, budite iskreni i otvoreni prema partneru. Vaša duboka emocionalna povezanost bit će naglašena. Profesionalno, budite spremni preuzeti vodstvo.

Strijelac 

Ovaj tjedan donosi prilike za učenje i osobni rast. Budite otvoreni za nove ideje i iskustva. U ljubavi, vaša avanturistička priroda može donijeti uzbuđenje u vašu vezu. Planirajte zajedničke aktivnosti koje će vas povezati. U poslovnom životu, budite spremni na nove izazove i prilike.

Jarac 

Fokusirajte se na svoje ciljeve i ambicije ovog tjedna. Vaša disciplina i upornost bit će ključni za postizanje uspjeha. U ljubavnom životu, budite strpljivi i razumijevajući prema partneru. U obiteljskim situacijama, vaša podrška bit će cijenjena. Profesionalno, vrijeme je za strateško planiranje.

Astrologija horoskop zodijak
Shutterstock 

Vodenjak 

Ovaj tjedan naglasak je na vašim društvenim vezama i zajednici. Budite otvoreni za suradnju i dijeljenje ideja. U ljubavi, vaša originalnost i otvorenost će biti privlačne. Planirajte aktivnosti koje će vas povezati s partnerom. U poslovnom životu, budite spremni na inovacije i nove pristupe.

Ribe 

Vaša intuicija je snažna ovog tjedna. Slušajte svoje unutarnje glasove i vjerujte svojim instinktima. U ljubavnom životu, pokažite partneru koliko vam znači vaša emocionalna povezanost. Profesionalno, vrijeme je za refleksiju i planiranje budućih koraka. Budite otvoreni za duhovni rast i osobni razvoj.