Mjesečni ljubavni horoskop za svibanj 2024. počinje retrogradnim Plutonom u Vodenjaku, koji pokreće rad na vašoj nutrini. Ova energija bit će presudna u nadolazećim mjesecima da shvatite svoje najdublje želje i ono što vas koči u vezi koju ste oduvijek željeli. Međutim, kako tjedni svibnja napreduju, uvođenje energije Bika s Mladim Mjesecom i Merkurom pomaže vam stvoriti novi osjećaj stabilnosti, iskrenosti i zadovoljstva unutar vaše veze.

Oslanjajući se na snagu iskrenih razgovora o budućnosti s osobom koju volite, stvarate priliku da svoj odnos izgradite iz temelja. Uvođenje energije Blizanaca i Strijelca sredinom svibnja pomaže vam da uživate u svemu što ste stvorili. To se izražava kroz nove avanture, dinamične odnose i spoznaju u srcu da kada vjerujete da možete imati sve - svemir se diže da vam donese upravo to. U nastavku pročitajte cijeli ljubavni horoskop za svibanj 2024. za svaki horoskopski znak.

Ovan

Budući da Jupiter prelazi u Blizance u subotu, 25. svibnja, moći ćete upotrijebiti snagu svojih riječi da ostvarite vezu svojih snova. Energija Jupitera u Blizancima pomiješat će se s onim čvorovi sudbine u vaš život. Sa Sjevernim čvorom u vašem znaku Ovna tijekom cijele godine, slijedite svoje srce i doista donosite odluke koje odzvanjaju vašom istinom. Koliko god vam se ova energija činila čudnom, dopustite joj da vas obuzme jer čini se da netko poseban želi čuti baš te riječi iz vašeg srca.

Horoskop
rawpixel 

Bik

Puni Mjesec pojavit će se u Strijelcu u četvrtak, 23. svibnja, donoseći prilike za romantičnu transformaciju. Energija Strijelca pomaže obnoviti odnose ili stvoriti nove. Dok se pripremate dočekati ovu energiju, svakako koristite ekspanziju koju je donio Jupiter u Biku, a koja vam je pomogla uvidjeti nužnost preuzimanja rizika, posebno za ono što najviše želite. Puni Mjeseci donose trenutak spoznaje pa će ono što se s tim pojavi u Strijelcu vjerojatno donijeti prekretnicu u ljubavnoj vezi.

Blizanci

Na početku vaše sezone zodijaka, Blizanci, naći ćete beskrajnu radost i ljubav oko Punog Mjeseca u Strijelcu. Strijelac je vaš suprotni znak i vlada pitanjima ljubavi i odnosa. Ovaj Pun Mjesec 23. svibnja pomaže vam da shvatite da se sve što ste radili već manifestira u vašem životu, pa je ovo sjajno vrijeme da isplanirate vrijeme za proslavu svog rođendana. Stvorite prostor za uživanje u svim ljubavnim vezama koje imate u životu (ne moraju nužno biti partnerske). Ova lunacija vam pomaže da prigrlite novu ljubav ili dublji odnos, pod uvjetom da ste se spremni prepustiti njegovoj moći.

Rak

Pluton je poznat kao gospodar vremena i karme. U siječnju 2024. konačno je napustio Jarca i preselio se u Vodenjaka, pomažući vam da prevladate nedavne poteškoće u svom ljubavnom životu. Pluton u Vodenjaku također vam pomaže da prihvatite transformaciju u svom životu dok se oslanjate na nepoznato i vjerujete da je ono što se tamo nalazi također povezano s vašom sudbinom. U četvrtak, 2. svibnja, Pluton u Vodenjaku krenut će retrogradno, vodeći vaš proces transformacije. Za mnoge Rakove, Pluton u Jarcu donio je kraj jedne ljubavne veze, ali u Vodenjaku također ima moć dovesti drugog životnog partnera. Nikada nemojte prestati vjerovati da je ljubav o kojoj sanjate moguća.

Horoskop astro zodijak ljubav
rawpixel 

Lav

Vodenjak vlada vašim ljubavnim vezama, Lavovi, dajući vam priliku da pronađete ravnotežu između sebe i ljubavi s drugom osobom. Pluton je nedavno prešao u znak Vodenjaka u siječnju 2024., dajući vam priliku da dublje zaronite u značenje i istinu povezanih s vašim ljubavnim izborima. U četvrtak, 2. svibnja, Pluton u Vodenjaku krenut će retrogradno, dajući vam priliku za dublji unutarnji rad oko ljubavi, povezanosti i odnosa. Pluton iznosi ono što je skriveno na površinu i obično radi s tamnijim temama. Dakle, ovo može biti prilika da istražite probleme poput ljubomore, nesigurnosti i rana koje još uvijek mogu utjecati na vaše ljubavne odnose.

Djevica

Puni Mjesec u Strijelcu izlazi u četvrtak, 23. svibnja, donoseći značajne događaje u dom i obiteljski život svake Djevice. Pun Mjesec u Strijelcu donosi trenutak zahvalnosti i ispunjenja u vaš ljubavni život. Ako je nedavno došlo do promjena ili izazova, ovaj će vam mjesec omogućiti da se odmaknete i pronađete zahvalnost za sve što imate umjesto za ono što nemate. Zahvalnost je energija koja ima moć promijeniti vaš cijeli odnos jer kada vaš partner osjeća duboko poštovanje, nema granica ljubavi koju će vam pružiti.

Vaga

Merkur će prijeći u znak Bika u srijedu, 15. svibnja, donoseći važne razgovore o vašoj vezi i vrsti veze koju tražite. Merkur u Biku pomoći će vam da se pozabavite temama oko intimnosti, dijeljenja financijskih sredstava i smjera za koji se nadate da će veza nastaviti rasti. Merkur vlada svim oblicima komunikacije, a u Biku vas potiče da se priklonite i stvarno započnete dublje razgovore sa svojim partnerom. Vaš život sada ide u potpuno drugom smjeru. Važno je procijeniti može li vas vaš partner podržati u ovoj novoj životnoj fazi jer jedini način da imate ljubav kakvu zaslužujete je da prvo stvorite prostor za nju.

Horoskop planeti astro
rawpixel 

Škorpion

Sve se događa uz obećanje novih početaka za vas u svibnju 2024. Ovog mjeseca, jedna od dominantnih energija je Bik, koji vlada vašom kućom odnosa, dajući snažan romantični fokus koji vam pomaže stvoriti novi početak o kojem ste sanjali. Jupiter, planet obilja i ekspanzije, u Biku je od 2023., pomažući vam da se oslobodite svih ograničenja i ljubav promatrate na jedinstven način. Kako ovo razdoblje počinje završavati, Mlad Mjesec u Biku omogućuje vam da počnete koristiti sve kroz što ste sada prošli kako biste stvorili ono što stvarno želite. Ovo je prekrasno vrijeme za nove početke, izlaske na spojeve ili razvoj vaše trenutne veze.

Strijelac

Na mnogo načina, 2024. je doista godina ljubavi za vas. Ne samo da je Sjeverni čvor u vašoj kući braka tijekom cijele godine, već će Jupiter prijeći u znak Blizanaca u subotu, 25. svibnja, donoseći proširenje i obilje u vaše romantične veze. Jupiter u Blizancima pomaže vam da pogledate dalje od onoga kako ste prije vidjeli ljubav kako biste mogli imati više od onoga što želite. Ova vam energija također može pomoći da razvijete dublju ljubav prema sebi, što će vam zauzvrat također pomoći da privučete novog i dugoročnog partnera. Sva trenutna energija s Jupiterom u Blizancima i Sjevernim čvorom u Ovnu pomaže vam ne samo pronaći nekoga tko je uistinu za vas, već i da se posvetite izgradnji zajedničkog života.

Jarac

Energija Bika uvijek pokreće teme vezane uz predanost, brak, djecu i radost. Dok će se to događati svima tijekom sezone Bika zbog snažnog, energetskog privlačenja Sunca, postat će intenzivnije kako Merkur prelazi u Bika u srijedu, 15. svibnja. Merkur je planet koji vlada komunikacijom, ponudama i poslovima. Uz ovu energiju vrlo je moguće da ćete se zaručiti ili s partnerom razgovarati o većoj obvezi. U svibnju će vjerojatno doći do značajnih pomaka u vašoj vezi – zajednički život jedna je od opcija. Merkur u Biku pomaže vam da se potpuno posvetite osobi, vezi i životu koji stvarno želite.

Zvijezde horoskop ljubav
Shutterstock 

Vodenjak

Koliko god Vodenjaci ponekad bili poznati po svojim neovisnim i slobodoumnim principima, to ne znači da i vi ne žudite za dubokom romantičnom vezom. Kako Jupiter u subotu prelazi u Blizance, pomoći će vam da stvorite upravo to. Jupiter je planet ekspanzije, pomaže udahnuti novu energiju u svako područje vašeg života koje dotakne. Možete ili nastaviti razvijati svoju romantičnu vezu ili privući potpuno novog partnera. Jupiter u Blizancima pomoći će vam da razvijete jaču romantičnu vezu kroz značajnu obvezu ili brak - ali će vam također pomoći da više uživate u životu. Možda ćete primijetiti da vam se prioriteti mijenjaju u ovom razdoblju.

Ribe

Iako ste snažno usredotočeni na svoj profesionalni i financijski uspjeh u 2024. sa Sjevernim čvorom u Ovnu, trebali biste ostaviti mjesta i za ljubav. Jupiter će prijeći u Blizance u subotu, 25. svibnja, dajući vam priliku da se otvorite dubljim emocionalnim vezama ili novim, uzbudljivim romantičnim avanturama. Jupiter u Blizancima donosi optimizam, avanturu i želju za razvojem kroz učenje i dijeljenje ideja. Ako ste u vezi, to može značiti da ćete imati više zajedničkih avantura, zajedno učiti nove stvari i rasti u svojoj vezi. Ako ste slobodni, ovo može biti vrijeme za izlazak, upoznavanje novih ljudi i eksperimentiranje s različitim načinima izražavanja vaših interesa.

 Izvor:Elle.rs