Blizanci su prvi od tri zračna znaka zodijaka, što objašnjava zašto je tako lako prelaziti s jedne stvari na drugu tijekom sezone njihove vladavine. Njihova vladavina donosi pregršt pozitivne energije, pruža osjećaj dinamične energije koja je prije svega usmjerena na komunikaciju, intelektualna nadmudrivanja i prilagodljivost. Dobar je savjet da u sljedeća četiri tjedna za donošenje većine odluka koristite mozak, a ne srce. Ovo je sjajno vrijeme za učenje, druženje i stvaranje novih veza, slanje važnih poruka i započinjanje važnih razgovora, jer je manja vjerojatnost da će vaši osjećaji pobrkati ono što mislite i kako to pokušavate reći. Također, sada je vrijeme da potaknete svoju znatiželju i samootkrivanje, vratite se hobiju od kojeg ste odustali i maksimalno iskoristite svaki trenutak.

Nakon prizemljene, spore energije Bika, sezona Blizanaca obećava da će biti dašak svježeg zraka. I ne zaboravite, Blizancima vlada planet Merkur, što će tijekom ovog razdoblja, određeni horoskopski znakovi posebno osjetiti te doživjeti uspjeh, obilje i bolju komunikaciju. 

A kako će ova vladavina utjecati na ostale znakove zodijaka? 

Ovan

Budite svoji, podržite svoje snažne osjećaje i nastavite gledati prema naprijed. Nagrade za sve do sada dolaze u obliku unutarnjeg mira, zadovoljstva i blaženstva; a to je znak da ste na dobrom putu. Pretjerano razmišljanje može vas dovesti do toga da se osjećate izgubljeno, stoga preprouka za ovaj period je da sami sebi nastavite ugađati misleći na dugoročne ciljeve.

Bik

Dosta je čekanja. Sezona vaše vladavine pomogla vam je posijati sjeme ideja za budući period; sada se odmaknite korak unazad kako bi imali bolju perspektivu te kako bi dobro naciljali loptu. Zvijezde su vam nadohvat ruke, ali morate odabrati svoj put do njih.

Blizanci

Kao znak koji vlada ovom sezonom, osjetit ćete povećanu energiju i vitalnost. Ovo je vrijeme kada će se osjećati najživahnije i najkreativnije. Poboljšana komunikacija i intelektualna stimulacija pomoći će im u osobnim i profesionalnim odnosima, donoseći najveći uspjeh na radnome mjestu.

Horoskop
rawpixel 

Rak

U tjednima pred vama u vašoj će svakodnevici biti sve više mjesta za sve ono za čim ste čeznuli u posljednje vrijeme. Vaše brojne ideje postaju moguće kada ih povežete, pročistite i usmjerite prema naprijed. Vjerujte u sebe, zvijezde su na vašoj strani.

Lav

Upornost i strpljenje možda nisu vaš prvi odabir ali u tjednima pred vama potvrdit će se da ste dobro odlučili odmičući se od vaše uobičajene tvrdoglavosti. U periodu vladavine Blizanaca očekujte dobro raspoloženje, dane prožete ugodnim druženjima a sreća se smiješi i u pitanju materijalnih nedoumica.

Djevica

Djevice, koje dijele planetarnog vladara Merkura s Blizancima, također će osjetiti snažan utjecaj ove sezone. Ovo je vrijeme za unaprijediti svoje vještine komunikacije i analitičkog razmišljanja. Profesionalni uspjeh i osobni rast bit će naglašeni, a mogućnosti za financijsko obilje bit će povećane.

Horoskop
rawpixel 

Vaga

Pred vama su dani prožeti suradnjom, timskim radom i kreativnim rješenjima. Vladavina Blizanaca vam nudi mogućnost da se prestanete baviti stvarima iz prošlosti i da se okrenete onim što izaziva dobro raspoloženje.

Škorpion

Ova sezona vas uči vještini suradnje s drugima bez da osjećate osjećaj žrtvovanja. Sezona vladavine Blizanaca vas podsjeća koliko je vještina surađivanja dobrodošla, i kako za rezultat može donijeti uspjeh i obilje. Na vama je da to prihvatite, primijenite i odražavate ravnotežu između snažnog ja i želje za biti dijelom tima.


Strijelac

Moguće su pozitivne promjene u društvenim i profesionalnim životima. Sezona Blizanaca donosi nove prilike za učenje i rast, a poboljšana komunikacija pomaže vam u jačanju odnosa s drugima. Iskoritite utjecaj planeta u smjeru ostvarenja željenih ciljeva.

Žena cvijeće astro
rawpixel 

Jarac

Vaša rutina bit će ispunjena sastancima i radnim obavezama, dok će vaše potrebe bit usmjerene na odmor, opuštanje i uživanje u slobodnom vremenu. Umjesto osjećaja zbunjenosti i nezadovoljstva odaberite dobar plan i svjesno odvajanje vremena za mala i malo veća zadovoljstva.

Vodenjak

Nije vam nepoznato kako je ponekad je vaš um brži od vaše stvarnosti, zato je sada vrijeme da usporite, razmislite i djelujte onog što smatrate ispravnim. To je važno jer će vam pomoći i kod donošenja odluka, a pred vama je period u kojem dobre odluke donose dobre rezultate.


Ribe

Vrijeme je da se okružite ljudima koji vas razumiju, a to će potaknuti i vas da se opustite te dopustite stvarima da se dešavaju vlastitim tempom, bez žurbe ili pod pritiskom. Uronite u trenutak i uživajte u skladu koji osjećate.