Sutra nam stiže puni Mjesec u Strijelcu i donosi nam valove avanture, zabave i igre. Riječ je o Mjesecu koji nas potiče na radost i prisjećanje da je život bogato iskustvo svake emocije.

Pod punim Mjesecom u Strijelcu vjerojatno ćemo lakše dočekati bogat način razmišljanja i osjećati se optimistično u pogledu budućnosti. Tamo gdje smo prije mogli vidjeti zatvorena vrata ili blokade na cestama, ovaj pun Mjesec odašilje svjetlo, omogućujući nam da vidimo novi put naprijed.

Da bismo iskoristili energiju punog Mjeseca, zahvalnost će biti naš ključ. Što se više usredotočimo na sve darove i obilje oko nas i što više možemo slaviti gdje smo danas i osjećati mir s našom trenutnom situacijom, to ćemo više dobrobiti osjetiti.

Horoskop
rawpixel 

U posljednje smo vrijeme mogli uživati u mnogo spektakala na nebu, od aurore borealis, potpune pomrčine Sunca ili kiše meteora. Sada je na red došao i divan puni Mjesec u Strijelcu, još posebno nazvan i 'Flower Moon' ('Cvjetni Mjesec').

Oni koji detaljno promatraju nebo vidjet će da će puni Mjesec proći ispod crvene zvijezde Antares, ujedno i najsjajnije zvijezde u Škorpionu. Samo ime ovog punog Mjeseca povedano sa cvijećem koje u svibnju cvjeta diljem svijeta.

Iskoristite ovaj pun Mjesec kao svoj podsjetnik da tražite radost, da slavite sve ono zbog čega se osjećate dobro i da unesete malo avanture i igre u svoj život. Pronađite načine da se razvedrite i unesete malo zabave u svoj život. Isprobavanje novih stvari, druženje s prijateljima zbog kojih se osjećate dobro, bavljenje nečim što rasplamsava vaše strasti i samo podsjećanje da život nije samo težak posao, neki su sjajni načini da se uskladite s ovom energijom.

Horoskop
rawpixel 

Ponekad se možemo osjećati kao da je naporan rad neophodan da bismo se osjećali produktivni ili da činimo razliku. Ali ponekad, najbolja razlika koju možemo napraviti u vlastitom životu i životima drugih je da budemo u svojoj radosti i da tražimo radost. Vidite možete li iskoristiti energiju punog Mjeseca da radost postane prioritet i vidjeti kako će se to početi razvijati i pomicati vaš život u novom smjeru.

Pun Mjesec u Strijelcu i Planet snova

Neptun, planet snova, aktivan je pod ovim punim Mjesecom dajući nam val podrške kada je u pitanju ostvarenje vlastitih snova. Usudite se sanjati veliko; usudite se dosegnuti više i dopustite svjetlu punog Mjeseca da vas vodi.

Neptun je vrlo kreativan planet pa će se posebno podržati kreativne projekte. Kad god je Neptunova energija jaka, to je obično način na koji nas Svemir podsjeća da vjerujemo svojim instinktima. Naša intuicija može biti pojačana pod Neptunovom čarolijom pa ako postoji nešto čemu trebate zatvoriti vrata ili posebno osloboditi iz svog života, slušajte svoju intuiciju. Neptun će nas voditi da nešto privedemo kraju, a pozitivne energije punog Mjeseca bit će nam garancija da će se otvoriti nova vrata.

Horoskop
rawpixel 

Kako bismo iskoristili energiju ovog punog Mjeseca, zahvalnost će biti naš ključ. Što se više usredotočimo na sve darove i obilje oko nas, što više možemo slaviti gdje smo danas i osjećati mir s našom trenutnom situacijom, to ćemo više dobrobiti osjetiti od ovog punog Mjeseca.

Ako prolazite kroz poteškoće, pogledajte možete li se izvući iz nereda tako što ćete uzeti pauzu i odvojiti vrijeme za zadovoljstvo. Neka zadovoljstvo i radost budu vaša namjera i pogledajte kako to pomaže promijeniti stvari.