Jučer je u ranim jutarnjim satima Mars prešao u znak Bika gdje će ostati sve do 20. srpnja što znači da ćete vidjeti rezultate svih onih procesa koje ste u posljednje vrijeme započeli, budući da je riječ u planetu akcije i energije. Ako se napredak čini nevjerojatno sporim ili ako ne postižete rezultate kojima ste se nadali, nastavite. Ponekad ono što vam najviše treba nije sreća ili vještina, već čista odlučnost. Iznenadit ćete se što možete učiniti ako odbijete odustati.

Dok analizirate svoje procese i sve ono što želite postići u narednom periodu, pročitajte svoj horoskop za ovaj tjedan. 

Ovan 

Ovaj tjedan donosi vam prilike za osobni rast i razvoj. Mogući su izazovi na radnom mjestu, ali vaša energija i odlučnost pomoći će vam da ih prevladate. U ljubavi, slobodni Ovnovi mogu očekivati zanimljive susrete, dok će oni u vezi osjećati potrebu za većom bliskošću.

Bik 

Financijska stabilnost bit će u fokusu ovog tjedna. Moguće su prilike za dodatni prihod ili uspješne investicije. Na osobnom planu, obiteljski odnosi će zahtijevati vašu pažnju. U ljubavi, vrijeme je za iskrene razgovore s partnerom kako biste ojačali vezu.

Blizanci 

Vaš društveni život bit će bogat i dinamičan. Očekujte puno prilika za druženje i nova poznanstva. Na poslu, vaša komunikacijska vještina će biti ključna za postizanje ciljeva. U ljubavi, slobodni Blizanci mogu upoznati nekoga posebnog, dok će oni u vezi uživati u skladnim trenucima.

Astro horoskop financije
Shutterstock 

Rak

Fokus ovog tjedna bit će na zdravlju i dobrobiti. Posvetite se fizičkim aktivnostima i zdravijoj prehrani. Na radnom mjestu, vaša marljivost će biti primijećena i nagrađena. U ljubavi, slobodni Rakovi mogu očekivati romantične prilike, dok će parovi produbiti emocionalnu povezanost.

Lav 

Kreativnost će biti na vrhuncu ovog tjedna. Iskoristite je za napredak u projektima i hobijima. Na poslu, vaša karizma privlači pozitivnu pažnju. U ljubavi, slobodni Lavovi mogu očekivati uzbudljive susrete, dok će oni u vezi uživati u strastvenim trenucima.

Djevica

Obiteljski odnosi dolaze u prvi plan. Posvetite vrijeme najbližima i rješavanju obiteljskih pitanja. Na poslu, fokusirajte se na detalje i budite precizni u izvršavanju zadataka. U ljubavi, budite otvoreni za iskrene razgovore i emotivnu podršku partneru.

Horoskop
rawpixel 

Vaga 

Komunikacija je ključna ovog tjedna. Iskoristite svoje vještine da riješite nesuglasice i unaprijedite odnose. Na poslu, očekujte nove projekte koji će zahtijevati vašu pažnju i diplomaciju. U ljubavi, slobodne Vage mogu očekivati flert, dok će one u vezi osjetiti harmoniju.

Škorpion

Financijska pitanja dolaze u fokus. Razmislite o dugoročnim investicijama i štednji. Na poslu, vaša odlučnost i strast pomoći će vam da postignete ciljeve. U ljubavi, slobodni Škorpioni mogu privući nekoga posebnog, dok će parovi osjetiti obnovljenu strast.

Strijelac 

Ovaj tjedan je povoljan za osobni razvoj i samoispitivanje. Razmislite o ciljevima i željama te napravite planove za njihovo ostvarenje. Na poslu, vaša vizija i optimizam donose vam uspjeh. U ljubavi, slobodni Strijelci mogu očekivati nova poznanstva, dok će parovi uživati u zajedničkim avanturama.

Jarac

Odmor i introspekcija su ključni ovog tjedna. Pronađite vrijeme za opuštanje i razmišljanje o budućim koracima. Na poslu, budite strpljivi i fokusirani. U ljubavi, slobodni Jarčevi mogu osjetiti nostalgiju, dok će parovi uživati u intimnim trenucima.

Horoskop
rawpixel 

Vodenjak

Društveni život će biti bogat i ispunjen. Iskoristite prilike za umrežavanje i upoznavanje novih ljudi. Na poslu, vaša inovativnost i originalnost bit će cijenjeni. U ljubavi, slobodni Vodenjaci mogu očekivati uzbudljive susrete, dok će oni u vezi uživati u skladnim odnosima.

Ribe 

Karijera i profesionalni ciljevi dolaze u fokus. Iskoristite prilike za napredak i usavršavanje. Na poslu, vaša intuicija će vam pomoći u donošenju ispravnih odluka. U ljubavi, slobodne Ribe mogu očekivati romantične prilike, dok će parovi uživati u dubokim emocionalnim razgovorima.