Prekrasna pulska Arena jučer je po prvi put ugostila glazbenu senzaciju Dua Lipu koja je trenutno na svojoj ljetnoj turneji 'The Radical Optimism'. Budući da su karte za koncert bile rasprodane u samo 15 minuta, gotovo je odmah bilo jasno da slijedi prava senzacija. I čini se da je upravo tako i bilo.

Dua Lipa
Instagram (@dualipa) 

'Dobra večer, Pula', rekla je Dua na početku nakon čega je sa svojim plesačicama i plesačima redala hit sa hitom, krenuvši s 'Training Season'. Pula je bila tek druga stanica njezine turneje koju je prošloga tjedna otvorila u Berlinu.

Iako je koncert započela u 21:30, sat i pol nakon predviđenog, publiku je zabavljala do 23 sata. 'Ajmo, ljudi', uzviknula je u jednom trenutku, na još veću radost obožavatelja koji su to prihvatili ovacijama.

'Pula, kakva noć u najljepšem okruženju. Zahvalna sam što mogu raditi ono što volim, kao i da to mogu raditi s vama', napisala je pjevačica na svom Instagramu. 

Inače, Radical Optimism Duin je treći studijski album koji je Warner Records objavio 3. svibnja.

Dua Lipa
Instagram (@dualipa) 

Odmah nakon koncerta, pjevačica je viđena na Jacquemusovoj modnoj reviji održanoj na bajkovitom Capriju što nimalo ne čudi jer se zna da je ona jedna od njegovih najomiljenijih ambasadorica.