Trenutno je teško izbjeći hype koji vlada oko mlade britanske pjevačice Due Lipe. Osim što trećeg svibnja izlazi njezin treći studijski album 'Radical Optimism', prije nekoliko je dana zasjala na naslovnici časopisa Time povodom izglasavanja 100 najutjecajnijih ljudi 2024. godine.

Iako joj je fokus trenutno najviše na glazbenoj karijeri zbog izlaska albuma kao i nadolazeće turneje za koju su karte rasprodane (u pulskoj Areni koncert će održati devetog lipnja), Dua Lipa nedavno je zakorčila i u filmsku industriju pojavljujući se u filmu 'Argylle', a postala je i veoma važno lice beauty industrije.

Jedna od najistaknutijih definitivno je njezina suradnja s kućom Yves Saint Laurent, a njihovo je zaštitno lice trenutno iznimno popularnog parfema Libre. I sama je izjavila kako upravo on savršeno opisuje njezin karakter. 'Osjećam da mi odlično leži, da je prirodan i miriše zaista prekrasno. Sviđa mi se njegov ženstveni miris i način na koji je pomiješan sa cvijetom naranče koji se inače koristi u muškim parfemima kao aroma s jačim naglascima. Cool je na ovakav način kršiti pravila, ali i dalje zadržati klasičan štih'.

YSL omiljeni parfem Due Lipe
Saint Laurent via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Riječ je o parfemu koji je nastao u susretu dvoje majstora parfema Anne Flipo i Carlosa Benaïma, a predstavlja snažnu ženu vođenu svojom unutrašnjom vatrom, sexy, a ujedno elegantnu. Ima veoma pikantne i intenzivne note s naglaskom na toplu naranču i hladnu lavandu kao i note šafrana koji se uzgaja u botaničkim vrtovima YSL Beauty, Ourika Community Gardens u Maroku.

Riječ je o savršenom mirisu koji će vas pratiti tijekom cijelog dana jer njegove jake note ostaju zapečaćene na koži. 

YSL omiljeni parfem Due Lipe
Saint Laurent via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Visoke note 

Petitgrain, crni ribiz, ulje francuske lavande, ulje mandarine

Srednje note 

Arapski jasmin, cvijet naranče, indijski jasmin, ljekovita lavanda

Niske note 

Drvo cedra, ambergris, mošus, madagaskarska vanilija

arapski jasmin, cvijet naranče, indijski jasmin, ljekovita lavanda
drvo cedra, ambergris, mošus, madagaskarska vanilija