Pred nama je tjedan u kojem i kalendarski započinje ljeto, ali i vladavina Raka. Tjedan počinje nostalgično jer komunikator Merkur i planet ljubavi Venera napuštaju živahne Blizance i prelaze u sentimentalnog Raka. I kao da poručuju, dosta je priče, vrijeme je da pustite da vladavinu iskrenih i dubljih osjećaja. Naglasak je na slušanju, razumijevanju ali i pažljivoj provjeri vama važnih okolnosti.

Ovan

Uzbuđeni ste zbog velikih ideja! Učite nove stvari i na korak ste od odluke za upisati neki tečaj. Želite putovati. Iako kujete uzbudljive planove, ovaj tjedan označit će fokus na dom, obitelj i privatni život. Osjećate posebnu bliskost prema roditeljima, a jedan od prioriteta bit će popravci doma i projekti preuređenja, i tome će tako biti sljedeća četiri tjedna. Savjet je da osobna očekivanja od samih sebe stavite u razumne granice te da nastavite marljivo raditi i planirati.


Bik

Puni ste energije jer je vatreni Mars u vašem znaku, a tu će i ostati do 20. srpnja. Osim toga, tri planeta mijenjaju znakove ovaj tjedan, što će dodatno podići vašu energiju i zadati vam aktivan dnevni ritam. Vrijeme je za planiranje kratkih putovanja, druženje s obitelji, bliskim prijateljima. Zgrabite svaku priliku za učenje, proučavanje i pisanje jer su zvijezde na vašoj strani. Ali ne prepuštajte se ljetnom moodu, jer pred vama su još stvari koje morate završiti.

Blizanci

Sretni Jupiter je u vašem znaku, ali savjet tjedna je da sve što radite i planirate razjasnite, jer su moguće zabune i nesporazumi. U međuvremenu, počevši od ovog tjedna, vaš fokus će biti novac, novčani tok i zaradu (uključujući zanimljive kupnje) će se ubrzati. Vjerujte svojim idejama vezanim za zarađivanje novca, a to će zasigurno pomoći i planovima koje imate.

Astro planete horoskop
Shutterstock 

Rak

Budite oprezni početkom ovog tjedna jer su moguće zabune i nesporazumi. Međutim, Merkur, Venera i Sunce ulaze u vaš znak, te donose obilje dobre energije. Merkur otvara moguće zanimljive razgovore s drugima. Venera će pojačati vaš šarm i istaknuti vaš diplomatski stav, a Sunce će biti u vašem znaku sljedeća četiri tjedna dajući vam priliku da napunite baterije za ostatak godine. U međuvremenu, ovo je odlično vrijeme da obavite stvari radeći s drugima jer će vam se timski rad isplatiti.

Lav

Početkom ovog tjedna velika je vjerojatnost zabune, nesporazuma, čak i prijevara u vezi zajedničke imovine, bankarstva, poreza, dugova i nasljedstva. Zato, budite na oprezu, sve dodatno provjeravajte. Za istaknuti je i vašu probuđenu ambiciju i želju za brigom oko stvari koje su vam važne. S Marsom visoko u vašoj natalnoj karti, nećete oklijevati braniti se ili glasno govoriti, ali i paralelno njegovati svoju privatnost i tražiti mirno vrijeme za razmišljanje o svojim budućim ciljevima.

Djevica

Početkom ovog tjedna moguć je osjećaj zbunjenosti, te doživljaj nesporazuma i razočaranja s partnerom i bliskim prijateljima. Nemojte biti kritični, ne ulazite u nepotrebne rasprave, i neka vaš fokus bude krug bliskih prijatelja, ali i grupe koje vam pružaju mjesto za vaš osobni rast po pitanju kreativnih, umjetničkih projekata. Podijelite svoje želje i snove o budućnosti s drugima jer će vam njihove povratne informacije biti od pomoći.

Astro planete horoskop
Shutterstock 

Vaga

U tjedan krenite nježno, ne izlažite se nepotrebnim izazovima ili pogrešnom tumačenju vaših koraka. Ovo se posebno može odnositi na vaš posao, zdravlje ili vama važne pojedince. Ali utjecaj planeta uskače u pomoć te potiče vašu privlačnost, sposobnosti i nenametljivu dominaciju u znanju i djelovanju kroz sljedećih mjesec dana. Moguć je napredak na poslu, ali i flert, nova romansa.


Škorpion

Kako bi izbjegli moguće nesporazume vezne uz brigu od djeci, planiranje odmora, partnerski odnos ili financijska ulaganja, sve činjenice i otvorena pitanja provjerite duplo. Ova pitanja mogu pokrenuti razno razne zabune ili nesporazume. Ali ovaj tjedan donosi i veliku promjenu energije zbog koje ćete osjetiti snažnu želju za putovanjem i promjenom okruženja. Željni ste novih iskustava, te ćete se ovisno o osobnim željama i interesima posvetiti pitanjima vezanim uz medije, medicinu, pravo, izdavaštvo ili visoko obrazovanje.


Strijelac

Iskrenost vam je važna, ali neka vas ne začudi što bi se početkom ovog tjedna mogli biste se osjećati razočarani zbog nekog, ili nečeg. Možda je u pitanju nesporazum, ali neka vas to ne zaustavi na putu uspjeha. Vaša usredotočenost ovih dana je fokusirana na zajedničku imovinu, poreze, dugove i resurse drugih (partnera), i tako će ostati sljedeća četiri tjedna. Nagrada za trud neće izostati, dobar period je red vama.

Astro horoskop financije
Shutterstock 

Jarac

Početkom tjedna provjerite sve što vam je od istaknute važnosti kako bi izbjegli moguću zabunu ili nesporazum. U međuvremenu tri planeta kreću se suprotno od vašeg znaka, što povećava vaš fokus na partnere i bliske prijatelje u sljedeća četiri tjedna. Naglasak je na razgovorima s drugima. Važno je da slušate s pažnjom jer ćete tako dodatno istaknuti svoju naklonost prema osobi i pitanjima o kojima odlučujete. Savjet tjedna je odmor i više sna.


Vodenjak

Početkom tjedna mogući su manji nesporazumi s djecom ili partnerom. Pripazite. Ujedno pred vama je tjedan u kojem je vaša pozornost usmjerena an rad, posao i izvršavanje rokova. U sljedeća četiri tjedna bit ćete predani ideji uspjeha i produktivnosti. Isticat ćete se u mentalnom radu, obraćati pozornost na detalje i pažljivo planirati. Također ćete razmišljati i kako možete poboljšati svoje zdravlje, jer važno vam je da ostanete u ravnoteži u intenzivnom periodu koji je pred vama.

Ribe

Početkom tjedna budite jasni u razgovorima o obiteljskim stvarima. Nemojte umanjivati stvari ili govoriti ono što je nemoguće kako biste izbjegli neugodnosti. Budite iskreni a za rješavanje nekih stvari važno je da svi imaju osjećaj međusobnog povjerenja. S druge strane sljedeća četiri tjedna izvrsno su vrijeme za odmor. Planirajte izlete, odlaske na vama zanimljiva događanja, koncerte, izlete s djecom ili romantične avanture.