Glumac Eddie Murphy trenutno promovira četvrti nastavak legendarnog filma 'Beverly Hills Cop: Axel F' koji na Netflix stiže trećeg srpnja, a ujedno je najavio i potencijalni izlazak petog nastavka. 'Razvijaju ga. Ako se sve zajedno posloži, uradit ćemo još jedan nastavak', rekao je nedavno Eddie na premijeri filma, a potvrdio producent Jerry Bruckheimer: 'Imamo nekoliko priča na pameti'.

Iako je i ovo samo po sebi dovoljno za veselje, to nije sve kada su novosti u pitanju.

Shrek
Imdb 

Eddie je najavio i novi, peti nastavak filma 'Shrek', a onda i spin-off u kojemu lik magarca imena Mago, kojemu je posudio svoj glas, dobiva svoj poseban film. Na jednoj je presici otkrio da će mu ponovno posuditi svoj glas, iako produkcija nije još krenula. Do sada, jedini spin-off filma dobio je lik Puss in Boots s tri filma, a glas mu je dao Antonio Banderas.

Shrek
Imdb 

Nakon posljednjeg filma o 'Shreku' iz 2010. godine, napokon stiže novi, a kako je i sam Eddie potvrdio, produkcija je već započela. Također, po njegovim predviđanjima, na ekrane bi trebao stići negdje u 2025. godini.

Mnogima omiljeni animirani lik uskoro se vraća, a nevjerojatno je samo i pomisliti da su od prvog nastavka prošle 23 godine.

Shrek
Imdb 

Jako se radujemo novim dogodovštinama, a nadamo se i glumačkoj postavi iz prijašnjih nastavaka.