Početkom travnja stigao je prvi trailer za film 'Fly Me To The Moon', romantičnu komediju u kojoj će glavne uloge utjeloviti glumačke zvijezde Channing Tatum i Scarlett Johansson. Osim zbog svoje glumačke postave, film je odmah privukao pažnju i zbog same radnje smještene u šezdesete godine prošlog stoljeća.

Scarlett nosi ulogu Kelly Joes, mlade marketinške stručnjakinje koju angažira NASA kako bi sudjelovala u snimanju lažnog slijetanja na Mjesec u slučaju da prava misija ne uspije. U međuvremenu, Cole David (Channing Tatum), suočava se s izazovima vođenja SAD-a kroz cijelu fazu svemirskog istraživanja kao direktor lansiranja NASA-e.

Fly me to the Moon film
Imdb 

Tatumovu ulogu u početku je trebao dobiti njegov kolega Chris Evans. Ipak, prvotni redatelj filma Jason Bateman napustio je projekt zbog kreativnih nesuglasica te je njegov odlazak promijenio i raspored snimanja zbog čega Evans ne bi mogao dovršiti projekt i Netflixov 'Pain Hustlers' u isto vrijeme.

Jim Rash, Ray Romano, Anna Garcia, Donald Elise Watkins, Noah Robbins, Colin Woodell, Nick Dillenburg, Christian Zuber i Woody Harrelson još su neki od glumaca koji će zaokružiti ovu impresivnu ekipu, a nije ni čudno što je upravo ovaj film postao jedan od najiščekivanijih projekata za 2024. godinu.

Fly me to the Moon film
Imdb 

Fly me to the Moon film
Imdb 

Osim što priča nosi svoju romantičnu komponentu kroz odnos Colea i Kelly, isprepliću se i vrlo važna politička i etička pitanja vezana uz znanstvena istraživanja u vrijeme kada je Amerika bila duboko uključena u utrku za osvajanjem svemira.

U domaća kina film će doći 11. srpnja, što je za samo dva dana, stoga osigurajte svoju kartu na vrijeme.