Jupiter je 25. svibnja ušao u razigrane i živahne Blizance pa će tijekom ljeta 2024. ovaj zabavni planet obasipati blagoslovima tri zračna znaka. Osvijetlit će neke od najuzbudljivijih i najradosnijih dijelova njihovih natalnih karti, obećavajući ljeto puno sreće, razigranih vibracija i dobre volje.

U nastavku saznajte jeste li među tri horoskopska znaka koji će ove godine imati najsretnije ljeto.

Blizanci

Cijela nadolazeća godina je uzbudljivo vrijeme za Blizance zahvaljujući Jupiteru koji je osvijetlio vaš znak po prvi put u više od jednog desetljeća. Ljeto 2024. zapravo je početak ovog čarobnog razdoblja rasta i sreće, stoga budite spremni za zabavu i uživanje u radosnoj energiji koja vam dolazi. Ovo ljeto donosi velike promjene za Blizance tako da ćete se možda osjećati samopouzdanije i optimističnije u pogledu onoga što dolazi. Srpanj je fantastično vrijeme da prigrlite svoju društvenu prirodu i uživate u dobrim trenucima s prijateljima.

Mlad Mjesec u Lavu četvrtog kolovoza je još jedno uzbudljivo vrijeme za vaš društveni život pa napravite uzbudljive planove. Osim što ćete imati Jupiter na vašoj strani cijelo ljeto, planet ljubavi Venera počet će tranzit kroz najrazigraniji i najstrastveniji dio vaše karte krajem kolovoza, donoseći vam obilje kreativne inspiracije i romantičnih prilika tijekom zadnjeg dijela ljeta.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Ovo ljeto bit će uzbudljivo za vas, Vage, jer će Jupiter provesti cijelu sezonu u vašoj devetoj kući avanture. Ovo je vrlo povoljno za sve stvari vezane uz putovanja pa je fantastično vrijeme da isplanirate poseban ljetni odmor ili se odlučite za zabavno putovanje s prijateljima. Općenito ćete biti optimistični i otvoreni pa biste mogli biti skloni isprobavanju novih stvari ili upuštanju u nešto posebno uzbudljivo. Nebo je granica ovog ljeta, stoga razmišljajte pozitivno i proširite svoje horizonte.

Osim toga, vaš vladajući planet Venera bit će u vašem znaku tijekom posljednjeg mjeseca ljeta, što će vam dati još više šarma. Ovo je savršeno vrijeme da potražite ljetnu ljubav ili se odlučite za glamurozni makeover. Neposredno prije jesenskog ekvinocija, veseli Jupiter će se prekrasno uskladiti s planetom zadovoljstva Venerom u vašem znaku, podižući ljestvicu sreće i stavljajući čarobni kraj ionako sjajnom ljetu.

Horoskop
Shutterstock 

Vodenjak

Sretni Jupiter bit će u vašoj zabavnoj petoj kući cijelo ljeto, Vodenjaci, pa očekujte da će sreća i razigranost biti prioriteti u nadolazećim mjesecima. Lako ćete maksimalno iskoristiti svoje slobodno vrijeme i posvetiti više energije stvarima koje vam istinski donose radost i ispunjenje, bilo da je riječ o radu na strastvenom projektu, bavljenju kreativnim nastojanjem, učenju novog hobija ili začinjavanju ljubavnog života. Inspiracija teče, kao i romantika pa zadovoljite svoje srce i uživajte u dobrim vibracijama koje vam dolaze.

Radujte se dodatnom valu veselja i uzbuđenja tijekom posljednjeg mjeseca ljeta kada se energičan pun Mjesec pojavi u vašem znaku, 19. kolovoza, dajući vam priliku da se oslobodite starih navika i prigrlite lakši duh. Ubrzo nakon toga, planet ljubavi Venera počinje osvjetljavati avanturističku zonu vaše karte, nadahnjujući vas da istražujete i eksperimentirate s nekim novim stvarima u svom ljubavnom životu.

Horoskop
Shutterstock 

 Izvor: Elle.rs