Story Summer Party u svom ovogodišnjem izdanju održava se u jednom od najljepših ljetnih klubova Mistral Beach Clubu powered by Radisson Blu Resort & Spa.

Brojne poznate osobe iz Dalmacije, ali i drugih krajeva stigle su u Split samo zbog ovog spektakularnog partyja za kojeg se tražila pozivnica više. Uzvanici su oduševili svojim odjevnim izdanjima inspiriranim temom 'Sve bi seke ljubile mornare', a izvedbom istoimenog hita Andrea Šušnjara koja je glazbeno iznenađenje večeri, rasplesala je i raspjevala baš sve uzvanike.

Story Summer Party
Robert Gašpert 

Za sjajnu atmosferu tijekom cijele večeri pomno odabranom set listom ljetnih hitova brine se DJ Peco, a gosti se zabavljaju i na različitim kornerima sponzora eventa koji su se potrudili privući ih raznim aktivacijama. Neki se zabavljaju 'hvatajući' željenu nagradu na kolu sreće, a brojni uživaju u degustacijama različitih delicija te u nazdravljanju novim okusima ljetnih koktela.

Story Summer Party
Robert Gašpert 

U posebnoj foto zoni generalnog partnera projekta – HONOR, osunčane, široke osmijehe hvata poznati fotograf Goran Čižmešija. Kao ambasador HONOR 200 serije pametnih telefona koji poznaje sve njihove tajne, Storyjevim uzvanicima pokazao je kakav je ogroman napredak u mobilnoj fotografiji s naglaskom na portrete.

Na Story Summer partyju zabavljali su se Domenica, Albina Grčić, Anamarija Asanović, Ana Čagalj, Petra Kraljev, Filip Ivić i brojna druga poznata lica.

U okviru ovog vrućeg ljetnog eventa održava se i promocija specijalnog izdanja časopisa Story Ljeto koji je temama prilagođen najopuštenijem dobu godine.

Story Summer Party
Robert Gašpert 

Uz generalnog partnera HONOR, Story Summer Party podržavaju Mistral Beach Club, Radisson Blu Resort & Spa, Laufen, Fresh Corner, Pet centar, L'Oréal Paris, Sensation Tonic, HGSPOT, Keune Haircosmetics, San Carlo te PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave.

Tko je sve bio na Story Summer Partyju, pogledajte u našim galerijama. 

Robert Gašpert Story Summer Party 2024.

Robert Gašpert Story Summer Party 2024.