Još jedan lunarni ciklus je došao i prošao, a 21. srpnja suočit ćemo se s prekrasnim punim Mjesecom. Pun Mjesec predstavlja točke kolektivnog oslobađanja: često se mogu dogoditi velika, dramatična otkrića sa željom za čišćenjem. Pun Mjesec obično osvještava više skrivenih aspekata naših života, omogućujući nam da se suočimo s dubokim prostorima koji općenito ne dobivaju puno pažnje. Suočavanje s problemom punog Mjeseca u Jarcu bit će neophodno kako bi se maksimalno iskoristile buduće mogućnosti.

Ovo je drugi pun Mjesec u Jarcu koji smo imali u proteklih mjesec dana, a zadnji se dogodio 21. lipnja. No, što to znači? Jesu li učinci ovog punog Mjeseca isti kao i prethodni? Ne baš, ali imaju neke paralele.

Horoskop
Shutterstock 

Kako se približava puni Mjesec 21. srpnja, počinjemo uviđati kako je prvih nekoliko dijelova slagalice od punog Mjeseca u lipnju pomoglo u postavljanju temelja za sagledavanje šire slike. S punim Mjesecom u Jarcu, mogli biste otkriti da velika slika ima veze s poslom, obiteljskom dinamikom, očekivanjima koja imate od sebe, onim što želite postići, vašim ugledom u javnosti i drugim temama Jarca. Pažljivo pogledajte jeste li tijekom posljednja četiri tjedna doživjeli dosljedna otkrića u vezi s ovim temama. Ovo je mjesto gdje treba usmjeriti napor.

Pun Mjesec u Jarcu pomaže osvijetliti kako glava i srce mogu raditi simbiotski. Emocije će vas uvijek pratiti, bez obzira koliko ih se trudili izbjeći pa neka budu u skladnom suživotu s logikom i razumom.

Horoskop
Shutterstock 

Puni mjesec također je vrijeme za iscjeljenje. Unatoč utjecaju Jarca koji vas pokušava držati užurbanima, uzmite prijeko potreban odmor ili dodatnu pauzu za ručak od 15 minuta ako vam se prohtije. Mjesec će biti vrlo blizu Plutona, a upravo će taj planet povećati i dodati intenzitet već pojačanim emocijama. Dakle, iako je motivacija dobra, a ovaj pun Mjesec može pružiti potreban poticaj da ustanete s kauča i krenete kroz svijet, budite oprezni i strpljivi. Ipak, možda ćete zagristi više nego što možete sažvakati.

Pun Mjesec pomoći će da se ponovno uspostave načini rada, planiranje uspjeha, usporedba naših postignuća i pronalaženje ravnoteže između poslovnog i privatnog života. Možda ćete otkriti da je ovaj pun Mjesec malo kritičan i da je vaša prosudba o sebi pojačana s emocijama, ali nemojte počivati ​​na negativnom.

Horoskop
Shutterstock 

Iskoristite napetost kao točku na kojoj napredak može najspremnije započeti.