Još jedan lunarni ciklus je došao i prošao, a ovog ćemo vikenda pozdraviti i novi pun Mjesec. On obično osvještava više skrivenih aspekata naših života, omogućujući nam da se suočimo s dubokim prostorima koji općenito ne dobivaju puno pažnje. Suočavanje s problemom punog Mjeseca u Jarcu 21. srpnja bit će neophodno kako bi se maksimalno iskoristile buduće mogućnosti.

Ovo je drugi pun Mjesec u Jarcu koji smo imali u proteklih mjesec dana, a zadnji se dogodio 21. lipnja. No, što to znači? Jesu li učinci ovog punog Mjeseca isti kao i prethodni? Ne baš, ali imaju neke paralele.

Pun Mjesec u Jarcu pomaže osvijetliti kako glava i srce mogu raditi simbiotski. Emocije će vas uvijek pratiti, bez obzira koliko ih se trudili izbjeći pa neka budu u skladnom suživotu s logikom i razumom. Također, ovo je vrijeme za iscjeljenje. Mjesec će biti vrlo blizu Plutona, a upravo će taj planet povećati i dodati intenzitet već pojačanim emocijama.

Kao što to inače biva s jakim astrološkim događanjima, neki će horoskopski znakovi biti pod jačim utjecajem nego drugi te će posebno uvidjeti promjenu. Njima započinje posebno sretna faza.

Horoskop
Shutterstock 

Ribe

Ovaj će pun Mjesec jako utjecati na vaše odnose. Mogao bi vas potaknuti da preispitate stare ljubavne veze, partnerstva i prijateljstva te se može činiti kao da vas svemir testira koliko ste daleko stigli u njegovanju zdravih veza.

Imate priliku očistiti svoj život od negativnih utjecaja i svega onoga što ometa vaš osobni rast i postizanje ciljeva. Opustite se i usredotočite na one stvari koje vam omogućavaju da ostvarite svoj puni potencijal.

Također, iskoristite ovo vrijeme kako biste dobro razmislili o sebi. O tome koliko se dobro poznajete, jeste li povezani sa svemirom, koju ulogu igrate u ovom svijetu, što namjeravate učiniti u svojoj budućnosti. Ovaj pun Mjesec će rasvijetliti pravo značenje prepreka koje su vas kočile. Vrijeme je da se s njima suočite direktno.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Ovaj će vam pun Mjesec pokazati da ste prerasli trenutne okolnosti i da je vrijeme za promjene. Središnja tema ovog velikog astrološkog dana je neovisnost. Također, dogodit će se značajna prekretnica u vašoj profesionalnoj karijeri. Možda ćete biti pod pritiskom da ostavite dobar dojam, ali ne zaboravite ostati vjerni sebi.

Možda ste već previše vremena na jednakom mjestu zaglavljeni zbog čega žudite za promjenom, zbog čega je možda pravo vrijeme za nove, velike korake. Neovisnost je za vas središnja tema ovog punog Mjeseca.

Kada je riječ o odnosu s partnerom, razgovarajte u pitanjima koja među vama stvaraju potencijalnu distancu. Upravo ćete tako podignuti svoju vezu na višu i dublju razinu i takvi će vam razgovori pomoći da se dodatno zbližite.

Horoskop
Shutterstock 

Škorpion

Ako ste oduvijek sanjali o ostvarenju svoje istinske strasti, sada je trenutak da djelujete, bez oklijevanja. Ovaj pun Mjesec najavljuje značajne promjene u vašem životu te je idealno vrijeme da se zapitate je li vrijeme za kretanje novim putem.

Kada je karijera u pitanju, otvaraju vam se brojne mogućnosti za pokretanje novih projekata i sklapanje povoljnih ugovora koji će potaknuti vaš profesionalni napredak. S druge strane, borite se s financijskim izazovima te vam je teško postići financijsku stabilnost. Ipak, dobit ćete punu podršku svojih prijatelja i obitelji koji će vam donijeti radost i zadovoljstvo.

Prepuni ste pozitivnosti i optimizma, a svemir je na vašoj strani te će vas voditi na ovom novom putu preobrazbe. Vaše putovanje prema ispunjenju i uspjehu tek počinje.

Horoskop
Shutterstock