Kako se bliži kraj ljeta, rujan stavlja energiju u višu brzinu sa suncem u Djevici, horoskopskom znaku koji ima sve veze s odgovornošću. Ovo nije samo savršeno vrijeme da se pregrupirate i organizirate, već i prilika da razmislite o svom ljubavnom životu prije jeseni i zapitate se: što zapravo želite?

Četvrtog rujna idealistički Jupiter će krenuti svoj retrogradni hod, potičući vas da preispitate svoje ciljeve vezane uz ljubavni status.

Mladi Mjesec u Djevici 14. rujna također će donijeti prijeko potrebno resetiranje u vaš ljubavni život, nakon čega će sljedeći dan Merkur izaći iz retrogradnog položaja. Merkur je planet komunikacije pa ako slučajno naiđete na glupe nesporazume sa svojom 'simpatijom', napetosti će se vjerojatno izgladiti kada planet glasnika krene u normalan hod 15. rujna. To se događa baš na vrijeme za početak sezone Vaga što označava vrijeme za uspostavljanje ravnoteže i harmonije u vašim odnosima.

U nastavku pročitajte svoj ljubavni horoskop za rujan 2024. godine. 

Ovan

Ovaj mjesec usredotočite se na nježnost i strpljenje u vašim odnosima. Pokažite voljenoj osobi da vam je stalo kroz male, svakodnevne geste pažnje. Umjesto impulzivnih reakcija, pokušajte slušati s razumijevanjem. Otvorena i iskrena komunikacija pomoći će vam produbiti vezu i izgraditi dublje povjerenje.

Bik

Pokažite svoju ljubav kroz konkretnu brigu i emocionalnu podršku. Uzmite vremena za zajedničke aktivnosti koje vas povezuju i opuštaju. Umjesto fokusiranja na ono što je manje važno, usmjerite energiju na izgradnju zajedničkih ciljeva. Njegujte pozitivnost kroz pohvale i ljubazne riječi.

Blizanci 

Razgovor je vaša najjača karta ovog mjeseca. Umjesto da bježite od dubokih tema, hrabro ih otvorite i dijelite svoje misli. Poboljšajte svoju komunikaciju tako što ćete postavljati pitanja koja pokazuju interes za partnerove osjećaje. Zračite pozitivnošću kroz vedar i optimističan pristup svakodnevnim izazovima.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Ovog mjeseca, fokusirajte se na emocionalnu sigurnost. Izgradite osjećaj povjerenja kroz nježan pristup i iskrenost. Pokažite razumijevanje prema partnerovim potrebama i budite spremni pružiti podršku kad je najpotrebnije. Vaša pozitivna energija može donijeti mnogo topline i ljubavi u odnos.

Lav

Pokažite svoju ljubav kroz velikodušne geste, ali ovaj put s naglaskom na emocionalnu bliskost.Umjesto dominacije, dajte partneru prostor da izrazi svoje osjećaje i misli. Komunicirajte iz srca, ali s dozom poniznosti i razumijevanja. Pozitivnost će zračiti iz vas kada se usmjerite na dijeljenje radosti s voljenom osobom.

Djevica

Ovaj mjesec otpustite potrebu za kontrolom i dopustite da veza teče prirodno. Pokušajte manje analizirati, a više osjećati. Fokusirajte se na iskazivanje ljubavi kroz male, ali značajne geste. Budite otvoreni za razgovore bez osuđivanja i pronađite načine da kroz pozitivnu energiju osnažite svoj odnos.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Usmjerite se na jednakost u odnosu, gdje obje strane imaju priliku izraziti svoje osjećaje i želje. Komunicirajte s ljubaznošću i suosjećanjem, a kada se pojave nesporazumi, rješavajte ih mirno i otvoreno. Pozitivnost ćete zračiti kada prihvatite harmoniju i mir u svom odnosu.

Škorpion

Ovog mjeseca pokušajte ublažiti svoju intenzivnu energiju nježnošću i otvorenošću. Pokažite ranjivost kako biste omogućili dublju povezanost s partnerom. Komunicirajte iskreno, ali s pažnjom na partnerove osjećaje. Pozitivnost će proizaći iz vašeg truda da održite odnos transparentnim i punim povjerenja.

Strijelac

Usmjerite svoju energiju na istraživanje novih načina kako produbiti vezu s partnerom. Umjesto da tražite uzbuđenja izvan veze, pokušajte ih stvoriti zajedno. Razgovarajte otvoreno o svojim snovima i ciljevima, te uključite partnera u svoje planove. Pozitivnost će zračiti iz vas kada budete dijelili radost i optimizam.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Ovaj mjesec pružite dodatnu pažnju svom partneru kroz djela, a ne samo riječi. Pokažite da ste spremni uložiti trud u vezu.Usmjerite komunikaciju na rješavanje problema, ali na način koji je obojen toplinom i razumijevanjem. Vaša pozitivnost će proizaći iz stabilnosti i predanosti koju nudite u vezi.

Vodenjak

Fokusirajte se na dublje povezivanje kroz emocionalnu bliskost. Ovaj mjesec pokušajte manje analizirati situacije i više osjećati trenutak. Budite otvoreni za razgovore o svojim osjećajima, čak i ako vam to nije prirodno. Pozitivnost će zračiti iz vaše spremnosti da pokažete ranjivost i prihvatite partnerovu ljubav.

Ribe

Ovaj mjesec pružite svom partneru podršku kroz suosjećajnost i razumijevanje. Njegujte nježnost i budite emocionalni oslonac. Komunicirajte s pažnjom i toplinom, te se fokusirajte na stvaranje mirne i harmonične atmosfere. Pozitivnost će iz vas zračiti kada vaša ljubav bude izražena kroz nesebičnost i brižnost.