Astrolozi predviđaju da će rujan 2024. godine biti neobično romantičan za pet horoskopskih znakova koji bi mogli neočekivano sresti svoju ljubav. Sve je povezano s Venerom koja će biti u konjunkciji s čvorom prošlosti u Vagi i donijeti karmičke susrete.

Očekuju vas jedinstveni događaji koji će biti izvan kontrole razuma jer vrlo rijetko tranziti planeta stvaraju tako sudbonosne uvjete za nove veze i romantične avanture.

Evo kojih 5 znakova očekuje ljubavna promjena.

Ovan

Ovnovi mogu očekivati velike promjene u osobnom životu jer će pomrčine donijeti nove početke i prilike za započinjanje novih veza. Ovo je sjajno vrijeme da otpustite prošlost i otvorite se novim stvarima. Sigurno je da će rujan 2024. godine biti vrijeme kada ćete pronaći svoju srodnu dušu.

Horoskop
Shutterstock 

Bik

Očekujte spektakl iznenađenja pa čak i šokantne događaje koji će se pronaći u vašem osobnom životu. To bi mogao biti susret s neobičnom osobom koja će izazvati snažne emocije i interes koji će vas uvesti u novi svijet ljubavi u kojem nikada niste bili. Važno je biti otvoren za nove mogućnosti i ne ograničavati se na uobičajeni način. Bit ćete pomalo zbunjeni, ali bit će vam lijepo.

Blizanci

Tijekom cijele 2024. godine nalazite se pod povoljnim utjecajem Jupitera koji ulazi u vaš znak, otvara vrata novim poznanstvima i širi vam vidike. U rujnu možete očekivati nove zanimljive ljude koji će vam pomoći u rastu i razvoju. Važno je ne stavljati ružičaste naočale i vjerovati u iluzije jer kvadrat Saturn-Neptun može unijeti malu pomutnju u vaš život. Međutim, pod utjecajem Saturna moći ćete se vratiti u realnost i jasno procijeniti situaciju.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Rujan će za vas biti vrijeme značajnih promjena u osobnom životu. Pomrčine Sunca i Mjeseca u vašem znaku mogu donijeti nove početke ili neočekivane završetke u dugoročnim vezama. Možda će se netko za koga ste mislili da je samo prijatelj ili kolega odjednom pokazati u novom svjetlu i postati romantičan. Jupiterov trigon prema vašem znaku obećava podršku i prilike koje mogu unijeti novu pozitivnu energiju i ljubav u vaš život.

Strijelac

Za vas je cijela 2024. godina bila uspješna, kako na ljubavnom planu, tako i u vezama. Opozicija Jupitera vašem znaku donosi pozitivnu energiju i prilike za nove ljubavne veze, možda čak i na nekom putovanju. Rujan je odlično vrijeme za početak nove veze ili produbljivanje postojeće.