Danas ulazimo u sezonu Škorpiona koja donosi intenzivne i transformativne energije. Ovaj period godine uvijek je povezan s dubokim emocionalnim istraživanjem, otkrivanjem istine i transformacijom. Škorpion je znak strasti, tajni i dubokih emocija, a tijekom njegove vladavine, svi horoskopski znakovi osjećaju potrebu za istraživanjem svojih unutarnjih svjetova.

Ovo je znak dubokih emocija pa je riječ o rezdoblju kada osjećamo stvari intenzivnije nego inače. 

Emocije izlaze na površinu, a često se suočavamo s vlastitim unutarnjim svijetom na način koji nas potiče da se suočimo s istinama koje smo možda izbjegavali. U ovom razdoblju, introspekcija je ključna - vrijeme je da razmislimo o svojim motivacijama, strahovima i unutarnjim konfliktima. Emocionalno pročišćenje i transformacija mogu biti bolni, ali su ključni za rast i osobno osnaživanje.

Horoskop
Shutterstock 

Škorpion je znak povezan s tajnama, skrivenim istinama i dubokom mudrošću. Tijekom ove sezone, intuicija je posebno snažna, a mnogi će osjetiti potrebu za istraživanjem duhovnih ili okultnih tema.

Škorpionova sezona nije samo o intenzitetu i suočavanju s izazovima, već i o dubokom iscjeljenju. Škorpion vlada regeneracijom pa ovaj period donosi priliku za fizičko, emocionalno i duhovno ozdravljenje. Ako ste se borili s emocionalnim teretom ili starim ranama, sezona Škorpiona može vam pomoći da ih napokon izliječite i oslobodite se. Ovo je vrijeme dubokog unutarnjeg rada koji vodi do stvarne promjene.

Iako će svi osjetiti posljedice ove astrološke promjene, na ova će tri horoskopska znaka sezona Škorpiona najviše utjecati.

Horoskop
Shutterstock 

Škorpion

Naravno, Škorpion je u središtu vlastite sezone i osjetit će najintenzivniji utjecaj. Ovo je razdoblje osobnog buđenja, samospoznaje i duboke unutarnje transformacije. Škorpioni će se suočiti s mnogim aspektima sebe koje su možda potiskivali ili ignorirali. Očekujte duboke emocionalne promjene i prilike za osobni rast. Energija će biti fokusirana na rješavanje unutarnjih konflikata, a Škorpioni će imati priliku odbaciti staru kožu i obnoviti se na svim razinama - fizički, emocionalno i duhovno.

Bik 

Bik, kao suprotni znak Škorpiona, osjetit će snažne promjene u područjima partnerstva i odnosa. Škorpionska sezona aktivira sedmu kuću veza pa će Bikovi morati preispitati svoje odnose s partnerima, bliskim prijateljima i poslovnim suradnicima. Ovo razdoblje donosi priliku za produbljivanje postojećih odnosa, ali i za suočavanje s problemima koji su možda bili ignorirani. Intenzivna energija Škorpiona može donijeti transformaciju u ljubavnom životu, a neki Bikovi će se osjećati spremnima za duboke emotivne promjene.

Horoskop
rawpixel 

Lav

Lav će osjetiti utjecaj Škorpionske sezone kroz promjene u svom domu i obiteljskim odnosima. Škorpionova energija aktivira četvrtu kuću doma pa će Lavovi biti usmjereni na pitanja obiteljske dinamike, unutarnje sigurnosti i emocionalne stabilnosti. Ovo razdoblje donosi priliku za rješavanje starih obiteljskih problema ili prilagodbu domaćeg okruženja. Lavovi mogu osjetiti potrebu da emocionalno preurede svoj život i stvore prostor koji im donosi mir i stabilnost.