TJEDNI HOROSKOP OD 8. DO 14. SIJEČNJA 2024.: Obratite pažnju na mladi Mjesec koji pruža priliku za postavljanje planova

Mladi Mjesec u Jarcu utjecat će na svaki horoskopski znak te posebno na pojedince rođene u znaku Ovna, Vage i Jarca, potičući ih na razmišljanje o dugoročnim ciljevima i strategijama za postizanje istih.

Shutterstock

Dobrodošli u tjedan u kojem će 11. siječnja mladi Mjesec u znaku Jarca pružiti priliku za resetiranje, što je odlična prilika za postavljanje dugoročnih ciljeva, onih kojima smo se spremni posvetiti. Ovo će biti prvi mladi Mjesec u novoj godini! Donosi obilje transformativne i ispunjavajuće energije, a uči nas i da je važno pogledati u vrijeme za nama. U subotu navečer Merkur ulazi u Jarca, te ako ste još ovih dana imali osjećaj nedostatka organizacije vrijeme je za postavljanje planova i rokova koji će vam olakšati put do rezultata.

Ovan

Ne bježite od napornog rada ali ponekad nije na odmet prihvatiti novi pristup rješavanju problema. Suočavanje i rješavanje izazova je način na koji rastete. Vaša odlučnost će biti ključna, pa budite spremni na izazov. Savjet tjedan, ne trošite energiju tražeći prečac, prionite na posao i vidjet ćete da se stvari mogu srediti vrlo brzo.

Bik

Tjedan pred vama zaokružit će pogled na godinu za vama i potvrdit ćete si kako vaš trud nije bio uzaludan. Kako u profesionalnom tako i osobnom aspektu svaki korak je bio važan, čak i ako to u tom trenutku niste mogli vidjeti. To je i više nago važno za planove pred vama, vrijeme je da se opustite i prepustite uživanju u malim radostima života.

Blizanci

Najbolja stvar koju možete učiniti za sebe ovaj tjedan je reći ne - obavezama i ljudima koji vam crpe energiju i koji su izvan vaše odgovornosti. Slušajte svoju intuiciju, uživajte u korisnim razgovorima i jer neočekivani razgovor može otvoriti vrata novim prilikama.

Shutterstock 

Rak

Ne volite tražiti pomoć. Želite da vas vaši prijatelji vide kao snažnog, neovisnog, koji kontrolira svoj život. Ovaj tjedan, međutim, pronađite hrabrosti prihvatiti da trebate druge ljude. Podijelite svoja razmišljanja i osjećaje s vama bliskim osobam i dopustite drugima da vam pruže podršku.

Lav

Pred vama je period transformacije i nestrpljivi ste jer ste spremni za akciju. Ovaj tjedan ćete se osjećati smirenije i sretnije ako pažnju usmjerite na produktivne projekte, obaveze koje ste odgađali ili usvajanje novih, zdravih navika. Iskoristite ovo vrijeme za promjene koje ste zamislili, za izgradnju jakih temelja za budućnost.

Djevica

Koliko god je to moguće, trudite se ne brinuti o mišljenjima drugih ljudi. Ako nešto vrijedi učiniti, vrijedi učiniti zbog sebe. Fokusirajte se na organizaciju i planiranje, postavite si ciljeve i pratite svoj napredak.Ovaj tjedan je odličan za odlučne korake, a rezultat je taj da ćete impresionirati neke vama važne ljude.

Shutterstock 


Vaga

U posljednje vrijeme osjećate se pomalo klimavo, pod stresom ste zbog posla ili intenzivne obiteljske dinamike. Vaša energija je raspršena. Ako žudite za stabilnošću, ovaj tjedan je nudi prilike za uspostavljanjem rutine, a od pomoći će biti ako odvojite vrijeme i uredite svoj životni prostor. Oslonite se na ljude kojima vjerujete i ne poduzimajte velike korake.

Škorpion

Oštroumni ste i pažljivi, vaša perceptivna priroda će vam biti od velike pomoći. U fokusu su vam pojedinci iz vaše okoline kojima možete pomoći ukazujući na realnu stranu života koju možda ne žele vidjeti. Vrijeme je i za osobnu introspekciju, jer tjedan donosi priliku za dublje razumijevanje vlastitog uma. Nove spoznaje promijenit će vam život na bolje.

Strijelac

Ovog tjedna važno je posvetiti se dosadnim praktičnim stvarima života odraslih, bez obzira koliko biste ih radije ignorirali. Sredite svoje račune, organizirajte svoj radni prostor, smislite raspored kojeg se možete pridržavati. Čineći to, kreirate siguran prostor ako se u međuvremenu odlučite za zabavu i odgađanje planiranih obaveza.

Shutterstock 


Jarac

Ako imate osjećaj da ste zapeli u kolotečini ili ste nezadovoljni, ovaj tjedan je vaša prilika da preispitate svoj život. Usredotočite se na ostvarenje svojih poslovnih ciljeva ovaj tjedan. Postavite jasne prioritete i budite uporni. Vaša predanost poslu donijet će vam napredak i priznanje. Krenite za snovima kojih ste se previše bojali slijediti. Vjerujte u svoju sposobnost rasta.

Vodenjak

Ovaj tjedan ćete se vjerojatno osjećati krhkije nego inače. Manje pogreške imaju moć poljuljati vaše samopouzdanje. Zato je dobar savjet da se ne osamljujete, već razmjenjujte ideje i sudjelujete u obiteljskim ali i poslovnim komunikacijama. Vaša originalnost može potaknuti inovacije, a ugodno djelovanje prema samima sebi od velike je pomoći.

Ribe

Ovaj tjedan pokušajte provesti više vremena s ljudima do kojih vam je stalo. Pokažite svojim prijateljima koliko ih cijenite, a tjedan pun emocija usmjerite na razumijevanje osobnih i tuđih osjećaja. Posvetite pažnju umjetnosti, posjetite neku izložbu, jer ovaj tip inspiracije učinit će tjedan pred vama ugodnijim.