Kako izgleda jakna koju je dizajnirala umjetna inteligencija, otkrivamo u novom broju Storybooka

Soll je pomno izabrao 290 usana koje su pomoću 3D printera dobile fizički oblik i ručno su prišivene na jaknu prema nacrtu umjetne inteligencije.

Storybook

Umjetna inteligencija, kreativni urednik, dizajner, samo su neka od zaduženja Solla u najnovijem broju Storybooka. Broju koji predstavlja kolekciju inteligencija, tekstova, objekata, ljudi, stavova i kontradikcija, a podatke velikim dijelom obrađuje upravo Soll. Kao dizajner koji prati modu, Soll je oblikovao i svoj modni brend. Soll istražuje internet i prikupljanja informacije kojima se potom koristi kao digitalnim podacima za svoj novi dizajn.

Tako je, posebno za ovo izdanje Storybooka, preuzeo mnogo usana iz svih dostupnih mu izvora, kako s interneta tako i iz prethodnih izdanja Storybooka. Male i velike usne, pune i tanke, zatvorene i otvorene - pomno je probrao 290 usana koje su pomoću 3D printera dobile fizički oblik, a pritom su korišteni reciklirani plastični filamenti. Tako dobivene usne potom su ručno prišivene na jaknu nastalu prema Sollovu nacrtu.

Storybook 

Kako izgleda jakna na kojoj se nalaze usne koje možda pripadaju i vama, doznajte u novom broju Storybooka koji vas čeka na kioscima i online.