Na dan punog Mjeseca u Jarcu, započinje i sezona Rakova: Veliki astrološki dan jako će utjecati na sve znakove

Otkrijte što čeka vaš horoskopski znak.

rawpixel

Svi vjerni pratitelji astrologije, znaju da sutra započinje sezona Rakova. 21. lipanj znači ulazak u razdoblje novog horoskopskog znaka, a pod njegovoj ćemo vladavinom biti do 22. srpnja.

Prelazak u znak Raka poklopio se s još jednim veoma važnim događajem - punim Mjesecom u Jarcu koji, također, pada na prvi dan ljeta, ujedno i najduži dan u godini. Lipanjski puni Mjesec još je dobio naziv i Strawberry Moon jer će na nebu pri izlasku zasjati velika ružičasta kugla, a sama boja Mjeseca je odraz sjaja zalazećeg sunca.

Ono što je također važno za istaknuti kod ovog punog Mjeseca je to što je to prvi od dva puna Mjeseca u znaku Jarca, a drugi će biti mjesec dana kasnije, u srpnju.

rawpixel 

Dakle, imamo dva velika astrološka zbivanja u jednom danu i svaki će od njih utjecati na nas. Budući da je Rak najnježniji znak zodijaka, bit ćemo bliže nego ikad onima do kojih nam je stalo. Naše će emocije biti visoke, ali ih možemo dublje razumjeti. Iako će nam biti teško izraziti se drugima jer je Rak vodeni znak, moći ćemo analizirati svoje osjećaje i želje prije nego što ih izrazimo.

Rak je također vrlo kreativan jer rakovi hodaju jedan do drugoga pa imaju različite perspektive, što im omogućuje da budu kreativni i vizionari. Upozorenje je da Rakovi ne vole da ih se gura u stvari; uzimaju svoje vrijeme i nastavljaju s oprezom. Ako sebi dopustimo da procijenimo projekte i odnose prije nego što uskočimo, koristit će našim težnjama i omogućiti nam da činimo ono što smatramo ispravnim, a ne samo da donosimo impulzivne odluke.

Za vjerovanje drugima trebat će vremena, ali kada se s njima povežemo na duševan i nostalgičan način, osjećat ćemo se kao da su dio naše obitelji. Prijateljstva i odnosi koji čine da se osjećamo viđenima, saslušanima, sigurnima i sretnima su oni koje ćemo odabrati da se razvijamo i rastemo. Sunce Raka daje nam poticaj za postizanje naših ciljeva. Ako postoji želja koju ste htjeli manifestirati, sada ćete imati priliku to ostvariti. Isto se odnosi i na liječenje naših srca. Vodena, altruistična energija Raka može izliječiti traume i rane.

rawpixel 

Ove godine sezona Rakova bit će mješavina suprotstavljenih energija. Kombinacija vode, sunca u Raku, Saturna i Neptuna u Ribama te vatrenih planeta smanjit će našu vitalnost i energiju. Možda će biti teško pokrenuti projekte, ali kad jednom potražimo stimulaciju prema van, bit će to lako postići. S Uranom u harmoničnom aspektu sa Suncem u Raku naučit ćemo cijeniti naše nove i jedinstvene emocije. Također, shvatit ćemo da dom nije mjesto, već osjećaj koji možemo stvoriti s onima koje volimo.

Saznajte kako će sezona Raka utjecati na vaš horoskopski znak. 

Ovan

Mogli biste se osjećati nesigurni u svoju životnu situaciju i obiteljsku dinamiku kada sunce u Raku uđe u vašu četvrtu kuću doma i obitelji. Mogla bi doći do promjene planova s ​​vašom životnom situacijom ranije u sezoni Rakova. Možda ćete morati postaviti granice s onima s kojima živite ili biste mogli razmisliti o potpuno drugačijoj životnoj situaciji. Ostatak lipnja mogao bi razjasniti gdje vam je suđeno biti i tko je dio vaše obitelji.

Bik

Započni razgovore u kojima želiš sudjelovati, Biku. Mogli biste postati osjetljiviji u svojim raspravama jer će sunce u Raku suosjećati s vašom trećom kućom komunikacije. Sezona raka nije vrijeme da gubite dah pričajući o stvarima koje vas ne zanimaju i ljudima koji vam se ne sviđaju. Možete čak rano prekinuti neinspirativne razgovore tijekom punog Mjeseca u Jarcu 21. lipnja. To bi vam moglo pomoći da se povežete s drugima na razini od srca do srca umjesto da se bavite površnošću.

Blizanci

Poštujte svoje potrebe i želje, Blizanci. Budite ponosni na ono što cijenite jer sunce u Raku daje energiju vašoj drugoj kući prosperiteta i udobnosti. Mogli biste primijetiti značajnu razliku u svojim profesionalnim i financijskim mogućnostima tijekom sezone Rakova. Nadamo se da ćete se osjećati osnaženo u svojim odlukama i financijskoj pismenosti pod punim Mjesecom u Jarcu 21. lipnja. Nakon punog Mjeseca, ostatak lipnja počet će vam pokazivati ​​gdje trebate biti.

rawpixel 

Rak

Sjat ćete jarko dok sunce u Raku obasjava vašu prvu kuću identiteta i izgleda. Sezona raka pomoći će vam da se osjećate sjajno o tome kako izgledate. Budući da je ovo vaše ljeto za sjaj, trebali biste se okružiti nevjerojatnim odnosima. Razmislite o tome da izbacite one koji ne izvlače najbolje iz vas tijekom prvog punog Mjeseca u Jarcu 21. lipnja. Zaslužujete imati samo najbolje veze oko sebe.

Lav

Početak tvog ljeta mogao bi se u početku činiti blijedim, Lave. Možda se nećete osjećati kao inače jer će se sunce u Raku sakriti u vašoj dvanaestoj kući podsvijesti. Tijekom sezone Rakova pojavit će se introspektivna energija. Iako bi ovo moglo biti frustrirajuće, sezona Rakova može vam dati vremena da se ponovno posložite sa sobom. Razmislite o tome u čemu doista želite uživati ​​i oko koga želite biti. Imat ćete priliku restrukturirati svoju ljetnu rutinu za vrijeme punog Mjeseca u Jarcu 21. lipnja.

Djevica

Prijatelji mogu doći i otići ovog ljeta, Djevica. Sezona raka skrenut će pozornost na to tko su vam pravi prijatelji jer će sunce aktivirati vašu jedanaestu kuću zajednice. Ovo bi moglo biti savršeno vrijeme da se ponovno povežete i planirate vidjeti svoje prijatelje. Mogli biste putovati ili planirati zajedničke zabavne aktivnosti. Također možete dati prioritet pronalaženju novih prijateljstava i zajednica ako želite proširiti svoj društveni krug.

rawpixel 

Vaga

Što biste mogli postići u sljedećih nekoliko tjedana, Vage? Možda ćete biti ponukani učiniti nešto legendarno kada sunce u Raku probudi vašu desetu kuću uspjeha i nasljeđa. U početku možda niste sigurni slijedite li osobni ili profesionalni cilj. Otpustite ove brige jer se približava pun Mjesec u Jarcu 21. lipnja. Suđeno vam je da učinite velike stvari u ovom životu na koje se možete usredotočiti nakon što otpustite prošlost.

Škorpion

Ovog ljeta stići će ti nove avanture, Škorpione. Otvorite svoj um novim prilikama za istraživanje i ispunjenje dok sezona Raka oživljava vašu devetu kuću putovanja. Mogli biste biti spremni za letenje u za otpuštanje svih granica jer će se puni Mjesec u Jarcu dogoditi na početku sezone Rakova. Zašto biste protratili ljeto ostajući kod kuće kada postoji cijeli svijet za istraživanje? Možda ćete do kraja lipnja pronaći sjajnu ponudu na nevjerojatnom putovanju!

Strijelac

Kako se možete poboljšati, Strijelče? Dok drugi uživaju u opuštenom ljetu, vaše će ljeto biti transformativno jer će sunce u Raku zaroniti u vašu osmu kuću smrti i ponovnog rođenja. Ovo bi moglo biti značajno vrijeme u vašem životu za samopoboljšanje ako duboko zađete u svoj rad u sjeni. Možda ćete se osjećati sigurnije u svojoj sposobnosti obavljanja ovog intenzivnog posla zahvaljujući punom Mjesecu u Jarcu 21. lipnja.

rawpixel 

Jarac

Njeguj odnose koji će njegovati tebe, Jarcu. Koristite svoju intuiciju da procijenite svoje veze jer će sunce u Raku pojačati vašu sedmu kuću predanosti. Budući da će 21. lipnja biti pun Mjesec u Jarcu, možda imate sjajnu perspektivu o tome tko vam je pomogao da postanete osoba kakva ste sada. Život je prekratak da bismo gubili vrijeme i energiju na pogrešne ljude. Otpustite sve veze koje ne utječu pozitivno na vas i vaš život.

Vodenjak

Tvoji osjećaji su važni, Vodenjače. Htjeli vi to ili ne, morat ćete uzeti u obzir svoje osjećaje jer sezona Rakova budi vašu šestu kuću posla, zdravlja i rutine. Ova emocionalno intenzivna sezona pokazat će vam koliko su vam raspoloženja važna. Možda ćete morati prilagoditi način na koji se nosite sa svojim mentalnim zdravljem do prvog punog Mjeseca u Jarcu 21. lipnja. Obratite pozornost na svoje okidače i nastavite koristiti svoje mehanizme suočavanja kako biste preživjeli dan.

Ribe

Što vam izmami osmijeh na lice, Ribe? Sezona raka će produbiti emocionalnu energiju u vašoj petoj kući romantike, strasti i stvaranja. Možda ćete imati jaku želju da se posvetite razonodama i ljubavnicima koji imaju vaše srce. Sve manje neće biti dovoljno tijekom ovog dirljivog razdoblja. Budući da će Neptun i Saturn biti retrogradni u znaku Riba, možda ćete se osjećati slobodnije izraziti sebe i što god želite.

rawpixel