Ovaj vikend slušamo na repeat: Lane Del Rey i Quavo izbacili video za novi hit 'Tough'

Ovim hitom i slavna Lana Del Rey je zakoračila u odlično prihvaćenu country eru.

VEVO / Planet / Profimedia

Melodična Lana Del Rey stoji iza brojnih hitova koje volimo slušati, poput Video Games, Summertime Sadness, Cinnamon Girl, Chemtrails Over the Country Club... a dugoj listi hitova, među kojima su i dueti sa slavnim glazbenicima, sada možemo nadodati još jedan. Naime, u savršenom trenutku, na početku ljeta slavna pjevačica izbacila je duet pjesmu s reperom Quavom (šuška se da su njih dvoje u vezi). Novim hitom “Tough” oboje su zakoračili u novu country eru. Te se pridružuju uspješnim glazbenicima kao što Post Malone, Beyoncé i Machine Gun Kelly koji su unazad nekoliko mjeseci pokazali koliko je ovaj glazbeni stil u trendu.

Par je pjesmu prvi put izveo uživo na pozornici tijekom koncerta Lane Del Rey 20. lipnja u Bostonu i čini se da je ovaj singl najava nadolazećeg country albuma Lasso, koji se očekuje u rujnu. U nedavnom intervjuu Del Rey je komentirala country glazben umjetnika različitih glazbenih žanrova koji kapitaliziraju popularnost countryja, opisujući ga kao glazbeni biznis koji je došao na plodno tlo, a koji ona priprema već nekoliko godina.

VEVO / Planet / Profimedia 

VEVO / Planet / Profimedia 

Video uradak prikazuje par okružen ruralnom atmosferom i estetikom, a pjesma se opisuje kao ona s trap-country vibrom, i odličan je dodatka ljetnoj play listi.

Quavo, Lana Del Rey - Tough (Official Video)  YouTube