Vruća ljetna zabava: Story Summer party rasplesao brojne poznate u srcu Splita

Zavirite u sjajnu atmosferu zvjezdanog ljetnog partyja u Mistral Beach Clubu.

Robert Gašpert

Story Summer Party u svom ovogodišnjem izdanju održava se u jednom od najljepših ljetnih klubova Mistral Beach Clubu powered by Radisson Blu Resort & Spa.

Brojne poznate osobe iz Dalmacije, ali i drugih krajeva stigle su u Split samo zbog ovog spektakularnog partyja za kojeg se tražila pozivnica više. Uzvanici su oduševili svojim odjevnim izdanjima inspiriranim temom 'Sve bi seke ljubile mornare', a izvedbom istoimenog hita Andrea Šušnjara koja je glazbeno iznenađenje večeri, rasplesala je i raspjevala baš sve uzvanike.

Robert Gašpert 

Za sjajnu atmosferu tijekom cijele večeri pomno odabranom set listom ljetnih hitova brine se DJ Peco, a gosti se zabavljaju i na različitim kornerima sponzora eventa koji su se potrudili privući ih raznim aktivacijama. Neki se zabavljaju 'hvatajući' željenu nagradu na kolu sreće, a brojni uživaju u degustacijama različitih delicija te u nazdravljanju novim okusima ljetnih koktela.

Robert Gašpert 

U posebnoj foto zoni generalnog partnera projekta – HONOR, osunčane, široke osmijehe hvata poznati fotograf Goran Čižmešija. Kao ambasador HONOR 200 serije pametnih telefona koji poznaje sve njihove tajne, Storyjevim uzvanicima pokazao je kakav je ogroman napredak u mobilnoj fotografiji s naglaskom na portrete.

Na Story Summer partyju zabavljali su se Domenica, Albina Grčić, Anamarija Asanović, Ana Čagalj, Petra Kraljev, Filip Ivić i brojna druga poznata lica.

U okviru ovog vrućeg ljetnog eventa održava se i promocija specijalnog izdanja časopisa Story Ljeto koji je temama prilagođen najopuštenijem dobu godine.

Robert Gašpert 

Uz generalnog partnera HONOR, Story Summer Party podržavaju Mistral Beach Club, Radisson Blu Resort & Spa, Laufen, Fresh Corner, Pet centar, L'Oréal Paris, Sensation Tonic, HGSPOT, Keune Haircosmetics, San Carlo te PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave.

Tko je sve bio na Story Summer Partyju, pogledajte u našim galerijama.