Sezona Lava ovog ljeta donosi strast i romansu: Započinje 23. srpnja, a svakoga će izbaciti iz normalne svakodnevice

Jeste li spremni za najburniju i najtopliju astrološku sezonu?

Shutterstock

Svake godine u srcu ljeta sezona Lava je u punom jeku. Ona nastupa kada je sunce kod kuće u fiksnom vatrenom znaku, a svima je ovo idealna prilika za poticanje većeg samopouzdanja, razigranosti i za dijeljenje onoga što vam je u srcu.

S obzirom na to da sunce nadzire sliku o sebi, samopouzdanje i identitet, sezona Lava potiče vas da potaknete i prihvatite same sebe, pronađete nove načine za obradu emocija kroz živahno samoizražavanje, ostvarite svoje snove i razmišljate proaktivno i optimistično. Odlučna pomaknuti loptu naprijed bez obzira na sve, sezona Lava također može potaknuti vašu unutarnju neustrašivost i žestoku obranu strastvenih projekata, voljenih osoba i bilo čega drugog što vam je blisko i drago srcu.

Shutterstock 

Naravno, sve ove poteze malo je lakše napraviti kada su dani dugi, ispunjeni intenzivnim, živim, zlatnim sunčevim svjetlom, a vi ste na misiji da sa svojim prijateljima prigrlite zabavno doba, obitelj i ljubavne interese. No bez obzira kako planirate provesti vrijeme od sredine srpnja do sredine kolovoza, putovanje Sunca kroz Lava može ojačati vaš osjećaj moći, samouvjerenosti i poleta. Doba je godine u kojem se možete osjećati kao da ste u središtu zbivanja, s romantičnim trenucima u izobilju. 

Sezona Lava započinje 23. srpnja i završava 22. kolovoza. Budući da je Lav povezan s petom kućom romantike i samoizražavanja, energija znaka može povećati vaše umjetničke impulse i želju za ljubavlju, luksuzom, zabavom i dramom (onom pozitivnom). Uz Sunce koje žari tijekom dugih dana i noći pune zvijezda, ovo je savršeno vrijeme za vruće spojeve i druženja, a osjećat ćete se najsretnije kada pokažete koliko vam je stalo do nekoga i kada budete u centru pažnje.

Shutterstock 

Da biste saznali kako Lav funkcionira u astrologiji i kako utječe na tjedne između sredine srpnja i sredine kolovoza, usredotočite se na energiju i teme vladara znaka, Sunca, koje nadzire temeljni identitet, samopouzdanje, sliku o sebi, izražavanje, ponos, životni put i samopoštovanje. Sunce je u srcu onoga što jeste, što vas osnažuje i što vas pokreće. 

Na svojoj najprosvijetljenijoj razini, fiksni vatreni znak uči važnost posjedovanja vlastitog glasa i bezuvjetne ljubavi prema sebi, a sezona Lava prilika je za njegovanje ovih vještina. Sezona Lava također je prilika da zavladate svjetlima reflektora i prihvatite svaku priliku za vođenje predstave, čak i ako je to samo u smislu postavljanja novih osobnih ciljeva i stvaranja ambicioznog plana igre za njihovo postizanje. Energija Lava potiče pristup napola pune čaše, usmjeren na akciju; možete ostvariti ono što ste naumili jer vjerujete da možete.

Shutterstock 

Mladi Mjesec u Lavu pogađa točno u isto vrijeme kada Merkur počinje svoju drugu punu retrogradnost 2024., putujući unatrag kroz Djevicu orijentiranu na služenje i Lava koji ide u akciju od četvrtog ili petog kolovoza (ovisno o vremenskoj zoni) do 28. kolovoza. Pregledajte detalje nedovršenih projekata i uronite u samostalan rad vezan uz podizanje slike o sebi.  

14. kolovoza, Mars se povezuje s Jupiterom, podupirući vašu sposobnost da izgradite zamah u bilo kojem pothvatu koji želite dovesti do cilja, posebno onima koji se odnose na komunikaciju i tehnologiju, budući da se konjunkcija događa u Blizancima. Konačno, neposredno prije kraja sezone Lava, pun Mjesec u Vodenjaku 19. kolovoza potiče vas da razmislite o važnosti zajednice i humanitarnog djelovanja u svom životu.