Naš proslavljeni olimpijac ekskluzivno za Story: 'Veselimo se što će naša Mara postati starija seka'

U obitelj olimpijskog veslača Damira Martina i njegove supruge Ivane za nekoliko tjedana dolazi bebica.

Goran Čižmešija

Proslavljeni hrvatski veslač Damir Martin i supruga Ivana proživljavaju jedno od najuzbudljivijih razdoblja - postat će roditelji drugi put. Put nas je odveo u Veliku Goricu, gdje su nas u parku čekali s kćerkicom Marom. U ugodnom razgovoru 36-godišnji vlasnik dva olimpijska srebra i jedne bronce i magistrica kineziologije otkrili su nam kako usklađuju obiteljske obveze i sportske izazove, veseli li se trogodišnja Mara što će postati starija sestra te jesu li pri kraju pripreme za dolazak novog člana obitelji.

story 

'Bili smo jako sretni, ali bit će veliki izazov uskladiti trogodišnjakinju s bebom, možemo reći s konkurencijom', rekao je Damir ekskluzivno za novi broj magazina Story.

'Nakon Mare mislili smo da se više nećemo odvažiti na taj korak. Evo, ipak smo se predomislili i veselimo se što će Mara postati velika seka', dodala je njegova supruga Ivana.

Robert Gašpert 

Bilježnice, torba, pernica... sve je spremno za prvi dan škole u domu pjevačice Pamele Ramljak i njezina supruga Mladena Salajstera. Njezin Antun kreće u novu pustolovinu, u prvi razred, pa članica grupe Feminnem ne krije koliko je uzbuđena što ima školarca. Kaže da su sve štreberski kupili i pripremili, a još ostaje dovršiti uređenje Antunove sobe kako bi u nju stali radni stol, police za knjige, ali i sve što su zajedno sagradili od Lego kockica. Glazbenica za novi broj magazina Story otkriva je li bio stresa tijekom priprema za školu, jesu li već razgovarali o izvanškolskim aktivnostima, ali i tko je prava šefica u njihovu domu.

Josip čekada 

Stevo Karapandža sinonim je za vrhunsko kulinarstvo i strast prema gastronomiji. Zato ovaj intervju nije bio samo prilika za razgovor s jednim od najpoznatijih kuhara na našim prostorima, nego i za uvid u životnu filozofiju čovjeka koji je kulinarstvo pretvorio u umjetnost. Od trenutka kada se pojavio na malim ekranima mnogima je postao dio svakodnevice prenoseći znanje u emisiji ‘Male tajne velikih majstora kuhinje’, a njegova posvećenost kulinarstvu, upornost i radna etika ostavili su neizbrisiv trag, kako u domaćim kuhinjama tako i na svjetskoj gastronomskoj sceni. Danas 77-godišnji chef sa suprugom Renatom uživa u Lovranu u zasluženoj mirovini okružen ljepotama mora i svoje impresivne okućnice. Otkrio nam je koje ga strasti i dalje vode, što misli o promjenama u kulinarskom svijetu, ali i kako danas izgleda život jednog od velikana kulinarske scene koji s jednakim entuzijazmom pristupa kuhanju, kao i svemu što mu život donosi.

U novom broju pročitajte i:

  • IVAN VRDOLJAK Užitak vožnje motorom na cestama Rumunjske
  • DAJANA ČULJAK: 'Privatno sam dobrica'
  • MICHAEL KEATON: Privatni život daleko od svjetala pozornice
  • TORBICE JESENI: Što nosimo pod rukom?
  • BEAUTY TALK: Mirna Mihelčić
  • KUPANJE U HLADNOJ VODI: Imunitet u svježini

story 

Novi broj magazina Story potražite na kisocima od srijede, 4. rujna.