3 znaka na koja će najviše utjecati Venerin ulazak u Škorpiona: Čekaju ih ogromni ljubavni preokreti - pa i prekidi veza

Saznajte koga čekaju najveće prekretnice zbog Venerinog ulaska u Škorpiona.

Shutterstock

Od kraja kolovoza, planet ljubavi i ljepote Venera nalazila se 'kod kuće' u znaku kojim vlada, donoseći više ravnoteže, harmonije i diplomacije u veze i odnose svih vrsta. No, od nedjelje 22. rujna, način na koji se povezujemo s drugima, zarađujemo i izražavamo se kroz ljepotu i stil, poprimit će intenzivniji, emocionalno nabijeniji i osjećajniji ton kao rezultat Venerinog ulaska u Škorpiona.

Od četvrtka, 29. kolovoza, Venera je u Vagi, zračnom znaku u kojem je kod kuće što znači da je sposobna funkcionirati onako kako joj najviše odgovara. Ali kako se pomiče u Škorpiona, planet romantike bit će pred izazovom da se izrazi punom snagom. Ukratko: bit ćemo prisiljeni postati kreativniji s našim pristupom Venerinim područjima života, bilo da se radi o ljubavnim stvarima, naporima za zarađivanje novca ili kreativnim pothvatima.

Shutterstock 

Iako se Venera svake godine kreće kroz Škorpiona, svi se planeti kreću različitim brzinama kroz zodijak, tako da se susreti društvenih planeta s drugim nebeskim tijelima mijenjaju iz godine u godinu. Tako će u petak, 4. listopada, Venera u Škorpionu formirati trigon sa Saturnom u Ribama, što može promovirati predanost i odanost u vezama. Mogli biste se osjećati bliže svojom partneru, voljenoj osobi, prijatelju ili poslovnom partneru. U utorak, 8. listopada, Venera formira još jedan trigon s Marsom u vodenom znaku, sentimentalnom Raku, što potiče kreativnost i sposobnost privlačenja ugodnih iskustava.

Shutterstock 

Mogli biste biti nadahnuti da sami krenete u akciju kada su umjetničke i beauty stvari u pitanju ili žuditi za više slobode u svojim odnosima kada se Venera suprotstavi Uranu u Biku u ponedjeljak, 14. listopada. Sljedeći dan, u utorak, 15. listopada, Venera postaje ugodna s mističnim Neptunom u maštovitim, empatičnim Ribama, čineći trenutak u kojem su duhovnost, magija i hirovitost lakše dostupni.

Ovaj tranzit općenito donosi više strasti i intenzivnih emocija, ali za ova tri horoskopska znaka to može biti razdoblje dubokih promjena u ljubavi i odnosima.

Škorpion

Venera u Škorpionu snažno utječe na same Škorpione jer se ova planeta ljubavi, ljepote i odnosa nalazi u njihovom znaku. Škorpioni su poznati po svojoj intenzivnoj prirodi i dubokim emocijama, a Venera u ovom položaju donosi dodatni naglasak na strast i emocionalnu dubinu.

Ovo razdoblje može potaknuti Škorpione da preispituju svoja postojeća ljubavna i intimna partnerstva. Njihova potreba za emocionalnom povezanošću bit će snažnija nego inače, a oni će tražiti autentične, iskrene veze koje nisu površne. Škorpioni će biti spremni otkriti dublje slojeve sebe i svoje partnere, što može dovesti do intenzivnih promjena u vezama.

Škorpionima će porasti magnetska privlačnost, ali također će biti skloniji ljubomori i posesivnosti. Ovo je prilika da se suoče s vlastitim nesigurnostima u vezi i transformiraju svoje shvaćanje ljubavi na dubljoj razini. Venera ovdje zahtijeva regeneraciju starih obrazaca i omogućuje Škorpionima da kroz odnose rastu i transformiraju se.

Shutterstock 

Bik

Budući da je Bik suprotan znak Škorpiona, ovaj tranzit će imati dubok utjecaj i na njih. Venera vlada Bikom pa je ovaj tranzit posebno značajan. Bikovi teže stabilnosti, sigurnosti i udobnosti u ljubavi, dok Škorpion simbolizira dubinu, transformaciju i intenzitet. Zbog toga će ovaj period Bika potaknuti na balansiranje između potrebe za sigurnošću i želje za dubljim emocionalnim iskustvima.

Bikovi bi se mogli osjećati izazvano zbog emocionalnih zahtjeva koje ovaj tranzit postavlja pred njih. Mogu se naći u situacijama koje ih tjeraju da preispitaju svoju odanost i strah od promjena. Ako su dosad tražili stabilnost u vezi, ovaj tranzit ih može pozvati da se otvore za promjene i dublje emocionalne procese. Očekujte da će se Bikovi suočiti s pitanjima ljubomore, intimnosti i povjerenja u vezama.

No, pozitivna strana ovog tranzita je mogućnost da Bik produbi svoju povezanost s partnerom. Ako su voljni ući u dublje emocionalne sfere i prihvatiti promjene, njihova će veza postati čvršća i istinski zadovoljavajuća.

Shutterstock 

Lav

Lav, kao fiksni znak poput Škorpiona, također će osjetiti intenzitet ovog tranzita. Lavovi vole biti u centru pažnje i obožavani, dok Škorpion traži dublju povezanost i intimnost. Zbog toga, Lavovi bi se mogli suočiti s osjećajem da moraju pronaći ravnotežu između svojih potreba za pažnjom i emocionalnih zahtjeva partnera.

Venera u Škorpionu donosi Lavovima priliku da dublje istraže svoje odnose i emocionalnu dinamiku. Možda će se osjećati kao da su na testu u vezi lojalnosti i povjerenja te će biti prisiljeni preispitati svoje emocionalne granice. Lavovi, koji često vole svjetlost i otvorenost, sada će biti pozvani da se suoče s mračnijim i skrivenijim dijelovima svojih emocija i odnosa.

Iako ovo može biti izazovno vrijeme za Lavove, također im pruža priliku za emocionalni rast. Tranzit će ih potaknuti da shvate koliko su autentični i duboki njihovi odnosi te će ih motivirati da otkriju što istinski žele od ljubavi i veza. Ako Lavovi uspiju prigrliti ovu transformaciju, mogu izgraditi strastvenije i iskrenije odnose.