Astrolozi su najavili rujan kao apsolutno čaroban mjesec prepun različitih energija koje djeluju svaka u svojem posebnom pravcu. I dok će neki dani donijeti magićnu moć promjene, drugi će nas uskladiti s našim višim 'ja'.

Ovi datumi nose snažan potencijal za promjene i transformaciju na osobnom nivou.

2. rujna - Merkur trigon Kiron + Mladi Mjesec u Djevici

Ovaj dan nosi iscjeliteljsku energiju zahvaljujući aspektu Merkura i Kirona. Uz to, mladi Mjesec u Djevici pruža uzemljenu i stabilnu energiju za postavljanje novih ciljeva i početaka. Ovaj period je idealan za razmišljanje, planiranje i ostvarenje želja na praktičan način.

Horoskop
Shutterstock 

18. rujna - Puni Mjesec u Ribama - pomrčina Mjeseca

Pomrčine često donose završetke i nove početke, a ova pomrčina u emotivnim Ribama nudi priliku za oslobađanje starih obrazaca i otvaranje novih poglavlja u životu. Ovo je snažan trenutak za postavljanje namjera i donošenje odluka koje vode prema ispunjenju želja.

horoskop zodijak mjesec
Shutterstock 

22. rujna - Sunce ulazi u Vagu / jesenski ekvinocij

Ovo je dan koji simbolizira ravnotežu, harmoniju i početak novog ciklusa. S energijom Vage, koja se fokusira na odnose, ljubav i sklad, ovaj datum može donijeti unutarnji mir i jasniju viziju kako uskladiti svoj život. Jesenski ekvinocij pruža priliku za osvještavanje prioriteta i nove početke.