Toliko drugačiji, a spojivi. Viralni na mrežama, a omraženi: Kako su Nara i Lucky Blue Smith preko noći postali it par?

Jesu li društvene mreže još jednom napravile svoj posao?

Justin Ng / Avalon / Profimedia

Sigurni smo da ste barem jednom na društvenim mrežama naletjeli na video sada već prilično globalno slavne Nare Smith. Bilo da ste gledali njezine videe na Instagramu ili TikToku, koncept je prilično sličan - mlada djevojka koja, kako će mnogi napisati, vodi i prikazuje nerealan život.

Ne baš omiljenu titulu Nara je stekla svojim objavama u kojima sve što možete zamisliti u kuhinji priprema od nule, bilo da je riječ o mozzarelli, bombonima, coca-coli pa čak i SPF kremi. Za kuhinjskim pultom obavezno se nalazi u couture kreaciji ili pažljivo stiliziranim modnim komadima, a proces pripreme pojašnjava vrlo specifičnim tonom glasa koji korisnike društvenim mreža iznimno živcira.

Naravno, uz sve to ide i činjenica da je majka troje djece pa se mnogi pitaju odakle joj vremena i slobode za sve recepte koje satima priprema, kao i da sigurno ima svoje kućne pomoćnice koje joj pomažu u svemu.

Priča je dobila potpuno novu dimenziju kada je javnost shvatila kome zapravo Nara priprema sva ta jela te tko je njezin suprug i otac troje djece.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Riječ je o Luckyju Blueu Smithu, 26-godišnjem američkom manekenu kojeg se mnogi najviše sjećaju iz 2010-ih godina kada ga je Teen Vogue proglasio najboljim modelom tadašnjice i kada je nekad hit društvena mreža Tumblr bila prepuna njegovih fotografija. Ovaj se, na prvu iznimno nespojiv, par upoznao 2019. godine na Tjednu mode u Milanu, budući da oboje imaju istu manekensku pozadinu. Naime, Nara se iz Njemačke preselila u SAD kako bi razvijala svoju karijeru, Lucky je rodom iz Spanish Forka (Utah).

Instagram (@naraaziza) 

Osim što rade prilično javan posao i osim što Nara iznimno uspješno vodi svoje društvene mreže, njih dvoje teže mirnom životu izvan grada, a kako je ona nedavno otkrila, upravo sada traže kuću u Connecticutu. Neki će je nazvati tradicionalnom ženom, ili danas popularno #tradwife (ne u pozitivnom smislu), drugi će je prozvati zbog prikazivanja nerealnog savršenog života, treći će reći da sve to radi zbog dobrog marketinga. Ipak, kada je otkrila da boluje od lupusa zbog čega je svoj životni stil u potpunosti preokrenula, mnogi su zašutjeli.

Instagram (@naraaziza) 

Kako bilo da bilo, Nara je svojim sadržajem napravila mnogo za svoju karijeru i dok prošle godine mnogi vjerojatno nisu imali pojma tko je ona, sada svi znamo za 'onu lijepu ženu koja sve radi from scratch'. A i svi smo se prisjetili lijepog dečka koje smo nekada viđali svuda.

Zbog velike popularnosti na društvenim mrežama, nije ni čudo što su Lucky i Nara napravili takav hype kada su se nedavno zajedno pojavili na revijama Mjeseca mode. Tako je svog supruga pratila iz prvih redova na reviji Ralpha Laurena na Tjednu mode u New Yorku, što joj je ujedno bio i prvi put da ga uživo gleda na pisti.

Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia 

Zatim su zajedno odletjeli u London gdje su bili gosti Burberryjeve modne revije te izazvali oduševljenje u svojim usklađenim kožnim balonerima u burgundy nijansi, velikim hitom jeseni 2024.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Brett Cove / Zuma Press / Profimedia 

Koji god stav imali o njima, ne možete opovrgnuti trud koji stoji iza svega, uz malo sreće, i još jedan primjer 'od hejta do ljubavi i slave' koji se ponovno pokazao uspješnim receptom.