Uskoro nam stiže i službeni kraj mnogima najomiljenijeg godišnjeg doba. Samim time na vrata kucaju i novi modni trendovi, a pravi ljubitelji fashion svijeta već su itekako opskrbili ormar hit komadima za hladnije razdoblje koje nam stiže.

Iako je već dobro poznato da nakon šarenog, upadljivog i jarkog ljeta stiže neutralnija jesen s hit bojama kao što su smeđa, bordo i mornarsko plava, nekada je dobro iskočiti iz klasike i poigrati se kombinacijama.

Tjedan mode London SS24 street style
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Već se neko vrijeme zna da traper ponovno osvaja svijet te će se, izgleda, on kombinirati sa svim ostalim materijalima i modnim komadima. Kako biste najbolje iskoristili svoje omiljene traper komade, a bili u trendu s bojama koje smo mogli često vidjeti u kolekcijama za jesen i zimu, pronađite inspiraciju u nastavku. 

Jarko crvena boja

Često izbjegavana, ova dominantna boja pravi je hit modnih pista, a viđali smo je u obliku haljina, cipela, torbica, topova... Osim što je trenutno popularna, jako se ističe uz prilično neutralni traper te je tako nastala jedna od najupečatljivijih kombinacija za ovu sezonu.

Trendovi boja za jesen
Instagram (@rubylyn_) 

Trendovi boja za jesen
Instagram (@rubylyn_) 

Srebrna boja

Metalik se vratio na velika vrata te ove godine ne moramo čekati božićne blagdane da uživamo u blještavim, nekima čak i pretjeranim izdanjima. To potvrđuju brojni dizajneri koji su metalik tonove uključili u svoje kolekcije pa ni ne čudi što je srebrna jedna od boja s našeg popisa. Najviše je zastupljena kada su torbice i cipele u pitanju, a upravo će one pomoći u tome da vaš traper izgleda neobičnije i posebnije.

Trendovi boja za jesen
Instagram (@clairewakeman) 

Trendovi boja za jesen
Instagram (@clairewakeman) 

Blijedo ružičasta boja

Iako su boja fuksije i jake ružičaste i dalje iznimno popularne, svijetlije i neutralnije nijanse daju poseban štih u kombinaciji s traperom. Uz zlatni nakit, svilenkasti top, bijelu običnu majicu ili kaputić s ružičastim dodacima, vaše će traperice izgledati moderno i chic.

Trend boje za jesen
Instagram (@emilisindlev) 

Trend boje za jesen
Instagram (@emilisindlev)