Kožni modni komadi oduvijek odaju odvažan dojam u nošenju. Iako većina željno iščekuje kožne jaknice kao omiljeni prijelazni modni komad, nisu one jedine. 

Naime, posljednjih su godina posebno popularne postale kožne cargo hlače ili one običnog ravnog kroja, a uz njih, nemoguće je izostaviti kožne suknje. Midi, midi maxi - sve su u modi, i sve se odlično mogu kombinirati i stvoriti chic jesenske outfite. Jako ih je lako uklopiti sa sređenim, ali i ležernim modnim komadima pa su za njih pravi izbor i pleteni puloveri, ali i poslovne košuljice.

U nastavku donosimo sedam načina na koje savršeno možete nositi svoju kožnju suknju. 

Kožna suknja + visoke čizme

Neovisno o dužini suknje, visoke čizme uvijek su dobar odabir. Stvaraju chic trenutak, pogotovo u kombinaciji s puloverom ili košuljom.

Victoria Beckham u kožnoj suknji
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kožna suknja + košulja

Savršena business kombinacija koja ne iziskuje mnogo vremena u spremanju. Uz crnu suknju rijetko se koja košulja neće slagati, a možete se okušati i u kombiniranju jednakih tonova kao što je to učinila Meghan Markle.

Meghan Markle u kožnoj suknji
Anwar Hussein / PA Images / Profimedia 

Kožna suknja + kropirani pulover

Jesenske temperature i dalje podržavaju malo gole kože, stoga iskoristite je za kombinacije ovakvog tipa gdje ćete svoju omiljenu kožnu suknju uklopiti s otkačenim puloverom i čizmicama.

Rita Ora u kožnoj suknji
Raw Image Ltd / Goff Photos / Profimedia 

Kožna suknja + dolčevita

Klasika koja nikada ne dosadi. Crna dolčevita sa svime se slaže, pogotovo u all-black kombinaciji s crnom suknjom i crnim čizmica. Ako tražite kožnu eleganciju, ovo je odabir za vas.

Kožna suknja
Instagram (@jhulyanaferreira) 

Kožna suknja + kožna jaknica

Nema pogreške s 'koža na kožu' kombinacijama. Ipak, kod takvih odabira ipak preporučujemo kratke suknjice koje će se onda u kompletu složiti s malo duljim kožnim sakoom ili jaknicom.

Nina Dobrev u kožnoj suknji
TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kožna suknja + tenisice

Za ležernija izdanja, ovo je savršen odabir uz majicu kratkih rukava ili hudicu. Uz malo truda, ispred vas je odličan outfit.

Kožna suknja
Instagram (@georgiedobson) 

Kožni color block

Ovakve modne kombinacije nisu za svakoga, ali kožne suknje u jarkim bojama ili s izraženim printevima stvaraju jako efektne modne kombinacije. Ako ste željni promjene ili izlaska iz zone komfora, trk po svoju suknju.

Kožna suknja
Instagram (@jhulyanaferreira)