U potrazi za idejama za svakodnevno casual odijevanje nezaobilazna točka inspiracije su it fashion djevojke koje svojim stilom i kombinacijama pokazuju kako s osnovnim elementima sezonske capsule kolekcije oblikovati trendi loookove.

Jedna od tih it djevojaka zasigurno je Gigi Hadid. Zadnjih tjedana uživali smo u modnim revijama u kojima je sudjelovala a zanimljivo je kako se pažljivo pratio i svaki modni look kojim se pojavila na ulicama modnih velegradova, jer Gigi nosi cool i trendi komada koje odlično kombinira s modom luksuznih brendova kao i street fashion komadima.

Gigi Hadid nosi Mango kožnu jaknu, Pariz
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Jedan takav pariški look je privukao našu pažnju, a savršen jesenski look sastojao se od maksi suknje, balerinki, crop topa, bejzbolske kape, Pradine Arqué torbe, te komada koji je odlično spojio sve navedeno.

Radi se o kožnoj jakni koja privlači modelom, bojom te pomalo iznošenim dojmom. I dok bi se lako mogla opisati kao vintage – zanimljivo je kako je ova jakna model iz jesenske Mango kolekcije.

Ako ste u potrazi za upravo takvim komadom savršenim za prohladne jesenske dane, komadom koji će godinama biti odličan modni saveznik u vašoj capsule kolekciji, posjetite Mango. Jakna je dostupna po cijeni od 359,99 eura i opisana je riječima: „Predimenzionirana kožna jakna iznošenog efekta. Kolekcija Selection. 100% goveđa koža. Izblijedjelo. Oversize dizajn. Ovratnik u stilu košulje. Dugi rukav. Dvabočna džepa. Džep s patentnim zatvaračem na prsima. Prednje zatvaranje patentnim zatvaračem. Ukrasni šavovi. Ukrasne kopče. Unutarnja podstava. Ponuda odjevnih predmeta koji će vas pratiti tijekom povratka na posao. Izrađeni od kvalitetnih materijala za stvaranje ženstvene i suvremene garderobe za vašu svakodnevnu rutinu.“

Kožna jakna Mango jesen 2023
Mango 

Kožna jakna Mango jesen 2023
Mango 

Kožna jakna Mango jesen 2023
Mango 

Kožna jakna Mango jesen 2023
Mango 

Ovaj model jakne izuzetno je popularan, odlično se nosi u kombinaciji strapericama, slip ali i pletenim haljinama.