Na prošlogodišnjem jesenskom Mjesecu mode, Bella Hadid je na reviji modne kuće Victoria Beckham za proljeće/ljeto 2023. prošetala u limeta zelenoj haljini koja je u narednim mjesecima postala apsolutni hit.

Nosile su je žene od kraljevskih događaja do Wimbleona, a počeo joj se predviđati kultni status haljine za svaku priliku. 

Victoria Beckham revija SS23
Profimedia 

Najprije ju je sama Victoria, kao najbolja ambasadorica svog brenda, nosila u izlasku s Davidom u New Yorku u kombinaciji s crnim čizmama i crnom torbicom.

Victoria Beckham zelena haljina
Profimedia 

Tri mjeseca nakon, Kendall Jenner ju je nosila na partyju u Dubaiju, a stilizirala ju je kao Bella na modnoj pisti - s crnim lateks rukavicama i crnim čizmama.

Zelena haljina Victorije Beckham
WALTER / Bestimage / Profimedia 

Ove godine u svibnju, odjenula ju je i španjolska kraljica Letizia i to na krunidbu kralja Charlesa III.

Kraljica Letizia u haljini Victorije Beckham
Danny Lawson / PA Images / Profimedia 

'Gathered Waist Midi Dress' trenutno se prodaje po cijeni od 990 eura, a iako je dostupna u baby žutoj, ljubičastoj i crnoj boji, zelena je i dalje najpopularnija.

A čini se da bi sada mogla dobiti svoju nasljednicu. Circle Detail Open Back Gown In Emerald naziv je prekrasne haljine do poda s naborima na donjem dijeu trbuha, otvorenim leđima i krojem koji čini prekrasnu siluetu. Po cijeni od 1.650 eura Victoria je stvorila savršenu haljinu za posebne prilike, pogotovo za razdoblje koje je pred nama. 

Victoria Beckham zelena haljina
Victoria Beckham 

Victoria Beckham zelena haljina
Victoria Beckham 

Na službenoj stranici haljina je stilizirana uz zlatan nakit -  Jumbo Chain naušnice te Perfume Cuff i Jumbo Chain narukvice. U skladu s trendom, trenutno se obožavaju glomazni komadi nakita, a uz ovu jednostavnu haljinu - pun su pogodak.