Modni brend Jacquemus već je dobro poznat po svojim kreativnim lokacijama za modne revije, shootinge kolekcija i promocije novih proizvoda. Sjećamo se revija u polju lavande ili solani, ali i Jacquemus torbica koje su se vozile Parizom ili jezerom Como.

Isto tako kreativni direktor Simon Porte Jacquemus zna što raditi kada je riječ o najboljem pozicioniranju svojih trgovina. Tako se u ljetnoj sezoni okrenuo uživanju na moru pa se pop-up butik pojavio u omiljenoj party destinaciji, Saint-Tropezu. Od svibnja do listopada, brend je svoj butik imao i u čarobnoj atmosferi uz jezero Como, u butiku Tessabit u Cernobbijui. Početkom godine pa sve do travnja, kupci su mogli uživati i u kultnoj pariškoj robnoj kući Galeries Lafayette koja je sadržavala svoj pop-up.

Naravno, nijedan od njih nije bio samo klasičan dućan - svaki je od njih nudio svoju viziju brenda s obzirom na sezonu, tada popularne artikle ili poruku koju brend šalje.

Logično, hladna sezona zove na snijeg i zimsku idilu pa se tako novi Jacquemus pop-up dućan sada otvorio u Courchevelu, prestižnom zimovalištu i skijalištu u francuskim alpama. To je ujedno i prvi Jacquemus dućan koji se pozicionirao u planinama.

Jacquemus dućan Courchevel
Jacquemus 

Pod nazivom 'LES VACANCES AU SKI DE JACQUEMUS' (Jacquemus skijaški odmor), zimski izlog napravljen je po uzoru na onaj u pariškoj Aveniji Montaigne. Na ulazu kupce dočekuju skije i snowboard, a odmah se s prozora vidi i prekrasno srebrno božićno drvce.

Jednostavno uređen dućan neutralnih boja u centralnom dijelu nudi svoju popularnu Le Bambino torbicu, a na policama sa strane vise komadi iz zimske kolekcije.

Jacquemus dućan Courchevel
Jacquemus 

Jacquemus dućan Courchevel
Jacquemus 

Na svoj prepoznatljiv način, Jacquemus je predstavio svoje kreativne i inovativne reklame kojima je najavio otvaranje svog zimskog pop-up dućana, a još su ih jednom prozvali i najboljim marketinškim timom modnog svijeta trenutno.

Tako su se na Instagramu pojavili videozapisi na kojima se bor na Jacquemus skijama spušta na snježnoj padini ili torbice sa skijaškim modnim dodacima obješene na palicama na skijanje. Tu je i skijaš odjeven u ronilačko odijelo kako po snijegu hoda s Jacquemus boardom.

Slobodno možemo reći, ništa manje od tima brenda nismo ni očekivali.