Zanima vas koje će boje obilježiti toplije mjesece ove godine? Pomno smo prelistali fotografije s modnih revija za proljeće/ljeto 2023., a za razliku od drugih trendova koji se seciraju mikroskopskom preciznošću, trendi boje lagane su za uočiti na prvi pogled. 

Dakle, sa sigurnošću možemo reći koje su boje najzastupljenije u novim kolekcijama, a kako biste bili u skladu s trendovima za nadolazeće proljeće, ove boje možete početi nositi još danas.

1. Crna

Naravno, crna nije trend, već klasika, no kada se pojavljuje u toliko slojevitih kombinacija od glave do pete na gotovo svim revijama za proljeće/ljeto, definitivno je vrijedna spomena. Pogotovo jer se radi o lookovima za toplije mjesece, kad smo navikli viđati svjetlije boje.

A.W.A.K.E. MODE revija za proljeće/ljeto 2023
Profimedia 

2. Bijela

Baš poput crne, bijeli odjevni predmeti nisu trend, već bezvremenske investicije. Međutim, upravo je to njezina moć. Dizajneri su bijelu učinili još privlačnijom i svježijom, koristeći materijale od svile do vinila, i upravo bismo je tako trebali nositi ovog proljeća.

Adam Lippes revija za proljeće/ljeto 2023
Profimedia 

3. Crvena

Ako vam lookovi s revija za proljeće/ljeto nisu dovoljan dokaz da će crvena obilježiti iduće mjesece, onda ćemo samo dodati - Rihannin look na Super Bowlu. Jarke nijanse crvene na pistama su se uglavnom nosile od glave do pete, u formi odijela i dugih haljina.

Ferragamo revija za proljeće/ljeto 2023
Profimedia 

4. Limeta zelena

Ova upečatljiva nijansa zelene pojavila se u gotovo svim kolekcijama važnijih brendova i bit će jedna od najpopularnijih nijansi kroz cijelu godinu, a ne samo proljeće.

CHRISTIAN WIJNANTS revija za proljeće/ljeto 2023
Profimedia 

5. Lila

Kao odmak od megapopularnog 'Barbiecorea' koji je popularizirao Valentino, ovoga proljeća nosit ćemo ljubičastu i lila.

CECILIE BAHNSEN revija za proljeće/ljeto 2023
Profimedia