Sjećate li se koje je model balerinki obilježio godinu za nama? Naravno da se radi o mrežastim balerinkama brenda Alaïa, modelu koji su prisvojile A-listerice Jennifer Lawrence i Sofia Richie. Taj model cipela je na listi Lyst Index dobio status najpopularnijih proizvoda u drugom kvartalu, a sličnu slavu su doživjeli i slični model s potpisom brendova The Row, Khaite, Bottega Veneta, Nensi Dojaka, Chanel, Stella McCartney... te street fashion imena.

Alaïina mrežasta balerinka s remenčićem predmet je koji se obožava jer spaja praktičnost, ženstvenost i trend, nosive su u brojnim modnim kombinacijama.

Na korak do novog proljeća interes za ove balerinke raste. Dobra je vijest kako je osnovni model dostupan u pet boja, zamalo u svim veličinama, po cijeni od 690 eura, a još bolja vijest kako je svjetlo dana ugledao i novi model koji je jednostavni Mary Jane remenčić zamijenio impresivnim zlatnim mjedenim uresom.

Dostupne po cijeni od 1090 eura ali uz napomenu kako su neki od brojeva već rasprodani, bez obzira što je toplo proljeće kalendarski još daleko.

Alaia mrežaste balerinke model 2024
Alaia 

Alaia mrežaste balerinke model 2024
Alaia 

Model je dio kolekcije za zimu/proljeće 2024., a mjedeni ukras dio je i još nekih atraktivnih modela cipela ove luksuzne modne kuće.