Već neko vrijeme često se susrećemo s pojmom 'power dressing'. Nije potrebno dubinski istraživati da biste shvatili da je riječ o stilu odijevanja koji odiše samopouzdanjem, profesionalnošću i modnim autoritetom.

Ne radi se samo o nošenju luksuznih komada odjeće, već o odabiru odjeće koja savršeno pristaje, prikladna je za business, ali i casual trenutke. Nose se blejzeri naglašenih ramena, savršeno krojena odijela, bijele košulje, svileni topovi, midi suknje, kvalitetne tkanine u paleti crne, bijele i sive s neodoljivim motivom tankih pruga, tzv. corpcore. 

Kombinacija 'clean girl' i 'quiet luxury' estetike, ljubav prema uredskom modnom izdanju i ispreplitanje s 'Office Siren' trendom koji karakterizira poslovnu ženu, već neko vrijeme stoji u samom vrhu modne potražnje. S time u vezi, žene obožavaju nositi odijela, što postaje omiljena go-to kombinacija za sve prilike - uz tenisice za svakodnevne, uz salonke za svečane, uz čizmice za sve ono između.

Uz to, idealna je kombinacija za prijelazno razdoblje, pogotovo ovo koje nam sada dolazi. Ipak, čini se da nam se s toplim danima približava nova varijacija odijela, točnije kompleti nešto drugačijeg dizajna koji i dalje odavaju jednaki cool vibe i savršeni su za street style, ali na nešto naglašeniji grunge način od klasičnih odijela.

Riječ je o kropiranim blazerima, a savršenu ovosezonsku ponudu donosi Mango.

Iako nudi široki raspon kropiranih kardigana, tvid jaknica i jaknica općenito, modeli u stilu odijela posebno privlače pažnju, a nude ih u nekoliko varijanti i boja, od crne, sive, zelene i bež, s dugmićima i cargo džepovi. Naravno, svaki od njih dolazi u kompletu s odgovarajućim hlačama odijela, a stvara kombinaciju oko koje se ne treba puno truditi, a izgleda genijalno i spremno za sve prilike. 

Mango kropirani blazeri
Mango 

Mango kropirani blazeri
Mango 

Mango kropirani blazeri
Mango 

Mango kropirani blazeri
Mango 

Mango kropirani blazeri
Mango 

Mango kropirani blazeri
Mango 

Mango kropirani blazeri
Mango 

Mango kropirani blazeri
Mango