Jedan od najvećih trendova 2023. godine bio je povratak trapera. Osim je osvojio piste Tjedana mode, street style i it djevojke samo su potvrdile da se apsolutno svaki modni komad može uobličiti u stil trapera.

Prvo su mjesto i dalje zadržale wide leg verzije hlača, a uz njih su uvijek i traperice ravnog kroja. Skinny traperice nekada su bile jedine koje smo imali u ormaru, a sada već godinama kao da ne postoje. Traperice ultra niskog struka u ranim Y2K, zatim ultra visokog... Trendovi u modelima mijenjali su se iz sezone u sezonu, a sve se više nose i varijacije trapera u obliku suknji, pogotovo maxi duljina.

Još jedan trend koji je osvojio 2023. godinu je trend ravnih cipela. Tako se i dalje nose Oxford cipele, balerinke, tenisice, mokasinke, a sve više i u elegantnim, ne samo ležernim izdanjima.

Slobodno možemo reći da će ovo proljeće obilježiti upravo kombinacija trapera i ravnih cipela, uz dodatak raznih trendova koje nam donose topla vremena kao što su kardigani, tanki baloneri, prsluci, kropirani blazeri...

U nastavku vam donosimo pet načina za kombiniranje traperica i ravnih cipela koje ćete moći nositi u raznim prilikama.

Baloner + wide leg traperice + mokasinke

Traperice i ravne cipele
Instagram (@taffymsipa) 

Blazer + traperice ravnog kroja + balerinke

Traperice i ravne cipele
Instagram (@symphonyofsilk) 

Traper na traper + square-toe cipele

Traperice i ravne cipele
Instagram (@thatgirlyusra) 

Prošivena jaknica + trapezice + ravne čizme

Traperice i ravne cipele
Instagram (@francescasaffari) 

Bijela košulja + traperice niskog struka + balerinke

Traperice i ravne cipele
Instagram (@sasha.mei)