Jučer se cijeli svijet raspisao o Kate Moss koja nosi revije na Tjednu mode u Parizu. Ili ipak ne? Uz dupliće torbi i cipela, sada smo imali priliku gledati duplić ikone modelinga.

Kate Moss jedna je od rijetkih manekenki koja uz svoje ime nosi i titulu supermodela iako je prošlo generacija i generacija onih koje su nakon nje hodale modnim pistama. Sada ju je naslijedila 21-godišnja Lila Moss jer legendarne Kate već dulje vrijeme nema na runwayu zbog čega su se mnogi razveselili kada su je vidjeli na revije brenda Marine Serre u francuskoj prijestolnici.

Denise Ohnona je kopija Kate Moss.jpeg
Miguel MEDINA / AFP / Profimedia 

'Kojim posebnim povodom je Kate odlučila stati na pistu?', pitali su se mnogi, dok nije postalo jasno da to, nećete vjerovati, uopće nije Kate, već 43-godišnja manekenka Denise Ohnona. Za one koji se prvi put susreću s likom i djelom ove žene vjerojatno će u šoku gledati nevjerojatnu sličnost i misliti si koliko su puta zapravo vidjeli nju, mijenjajući je za Kate.

Denise Ohnona je kopija Kate Moss.jpeg
Miguel MEDINA / AFP / Profimedia 

Denise slobodno možemo nazvati Kateinom kopijom, pogotovo u ovom kožnom, grunge outfitu koji je nosila na reviji, te ona transparentno svoju modnu karijeru gradi na činjenici da izgleda kao jedna od najpoznatijih žena modne industrije ikad. Na Instagramu se zove 'iamnotkatemoss' (hrv. ja nisam Kate Moss), a često rekreira njezina modna izdanja kao i kampanje u kojima se Moss pojavljuje.

Denise Ohnona je kopija Kate Moss.jpeg
Instagram (@iamnotkatemoss) 

Kopija Kate Moss
Instagram (@iamnotkatemoss) 

'Prvo, nisam ni znala tko je Kate. Sa 16 godina hodala bih ulicom i ljudi bi vikali stvari poput, 'Bože moj, to je Kate Moss!'. Bila sam tako stidljiva. Tada sam imala vrlo malo samopouzdanja. Kada sam prvi put videla sliku Kate u magazinu, bila sam oduševljena koliko je prelepa. Ali iskreno, nisam videla sličnost', rekla je jednom prilikom Denise.

Danas je na njoj teško pronaći nešto u čemu nije copy-paste Kate Moss, a nas zanima što legendarna manekenka misli o svemu tome.