S vremena na vrijeme, Zara u svojoj ponudi izbaci komad koji postane apsolutno viralan, što na društvenim mrežama, što u našim ormarima. Najčešće je riječ o dobrom omjeru cijene i ponuđenog, a i znamo da Zara radi jako dobre kopije high end brendova.

Tako je prije nekoliko mjeseci u ponudu stigla kožna crna torba s metalnom ručkom koja je odmah završila na popisu kupnje mnogih, a pogotovo miljenica Bottege Venete. Po cijeli od 29.95 eura mogli ste kupiti veoma dobat duplić popularne Sardine torbe koja u Botteginoj ponudi dolazi s izvezenom Intreccio kožom i s cijenom od 4500 eura.

Nakon što je završila u našim modnim kombinacijama, Zarina torbica dobila je svoja nova dva izdanja, ali u mini modelu. Kao što je i njezina originalna, crna klasična verzija postala must have, sigurni smo da će mini verzije biti voljene pogotovo za noćne izlaske, posebne događaje i svečanosti.

Zara zlatna metalik torbica
Zara 

Zara zlatna metalik torbica
Zara 

Zara zlatna metalik torbica
Zara 

Zara zlatna metalik torbica
Zara 

Riječ je metalik nijansama zlatne i crne torbice, ponovno s metalnom zlatnom ručkom, remenom za nošenje preko ramena i zip zatvaranjem. Cijena joj je 25.95 eura, dimenzije 10x20x7 centimetara, a odmah možemo reći da je svestrana i savršena za dnevna i noćna izdanja. 

Zara crna metalik torbica
Zara 

Zara crna metalik torbica
Zara 

Zara crna metalik torbica
Zara 

Zara metalik torbica
Zara 

Inače, nedavno je i Massimo Dutti u svoju ponudu uvrstio dupliće Botteginih modela Cabat Bucket i Wallace po cijeni od 149 do 349 eura (ovisno o modelu), napravljene od napa kože i u nekoliko neutralnih nijansi - bež, smeđoj i kaki zelenoj.

Ne možemo reći da čudi što brojni high street brendovi svoju inspiraciju crpe iz talijanske Bottege Venete jer je ipak riječ o nekim od najpopularnijih torbica današnjice.

Brend u posljednje vrijeme uživa iznimnu popularnost, što zbog odličnog marketinga, što zbog brojnih zvijezda koje ga obožavaju nositi. Kao i svi njihovi proizvodi, tako su i torbice poznate po posebnom dizajnu, točnije Intrecciato Weave tehnici pletenja koja je nastala kada i sama modna kuća 1966. godine.

Riječ je o 'pletenici' od kožnatih traka rađenoj na specifičan način koji kreaciji daje čvrstoću, elastičnost i estetsku vrijednost. Osim posebne tehnike izrade, Bottega Veneta poznata je i po svom 'knot' momentu, tj. čvoru koji je često dio njihovih artikala, tako i torbi.