Boje su u trendu, što potvrđuju nove proljetne kolekcije ali i kolekcije koje su najavile modu koju ćemo nositi na jesen. A jedna od boja koja je posebno zabljesnula na modnom tronu je plava. I to ne bilo koja plava, već srednje svjetla, ona koja spaja plavu boju neba, s intenzivnijim tonovima plavog tirkiza.

A kako plavi komadi iz kolekcija modnih kuća izgledaju izvan formata modnih pista pokazale su Kaia Gerber i Zoë Kravitz. Kaia se u plavom izdanju s potpisom brenda Alaia pojavila premijeri mini serije Palm Royale, u kojoj ima jednu od glavnih uloga, a oduševila je upravo plavom mini haljinom koju je uskladila s trendi bijelim salonkama.

Kaia Gerber Alaia haljina AW24
Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia Kaia Gerber

Alaia SF24 look 27
Alaia Alaia


Zoë je nedavno oduševila kako govorom povodom postavljanja zvijezde svoga oca, Lennyja Kravitza, na Hollywood Boulevardu, tako i outfitom s potpisom Saint Laurent by Anthony Vaccarello. Odabrala je usku pencil suknju te jednodijelni kupaći kostim koji je dostupan i u crnoj boji. Look je zaokružila Lee slingback modelom cipela koje se ističu zlatnom petom od 11 centimetara, a koji još nije dostupan u prodaji već ga je po cijeni od 995 eura moguće prednaručiti.

Zoe Kravitz YSL
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia Zoe Kravitz
Saint Laurent Lee slingback sandale
Saint Laurent Saint Laurent, Lee slingback sandale

Saint Laurent jednodjelni kupaći kostim
Saint Laurent Saint Laurent jednodjelni kupaći kostim


I Kaia i Zoë potvrđuju trend koji je snažno zavladao među celebrity it djevojkama, a to je da su već prošetale modne komade koji za šire tržište neće biti dostupni do jeseni. Od Else Hosk i nove Loewe torbice Flamenco Chain Bag, Hailey Bieber u Miu Miu polo majici, Dakote Johnson s Guccijevom Jackie Notte Mini torbicom, do Kylie Jenner u La Robe Castagna, Jacquemusovoj mini haljini. Sve to doprinosi modnom prestižu koje doprinosi dominaciji određenih brendova te ambasadorskim ulogama odabranih slavnih imena.

Dakota Johnson, Gucci torbica
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dakota Johnson

Kylie Jenner, Jacquemus
TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Kylie Jenner