U posljednje vrijeme mnogo pišemo o trendovima, a gotovo svi stigli su s TikToka. Trenutno najpopularnija društvena mreža ujedno je i najveća platforma za kreiranje noviteta u beauty, fashion ili lifestyle formatu i na kojoj se sve to širi nevjerojatnom brzinom.

Ipak, sljedeći potencijalni novi trend ne stiže s TikToka, već trenutno kreće od manekenke Emily Ratajkowski. 'Divorce rings', napisala je Emily uz nove fotografije na Instagramu na kojima je pokazala svoje novo/staro prstenje. Ukratko - riječ je o njezinom zaručničkom prstenju koje je dobila od bivšeg supruga Sebastiana Beara-McClarda od kojega se razvela u rujnu 2022. godine.

Divorced rings Emily Ratajkowski
Instagram (@emrata) 

Riječ je o Toi-et-Moi dizajnu prstena koji je iznimno popularan postao u 2023. godini i čiji naziv zapravo na francuskom znači 'ti i ja'. Čine ga dva spojena kamena koja simboliziraju dvije osobe u jednoj. Jako su voljeni oni nepravilnog oblika kao i spoj potpuno dva drugačija kamena (primjerice dijamant i biser), dok je Emily nosila sva spojena, prekrasna dijamanta.

Sada ih je razdvojila, dio nosi na srednjem prstu, dio na prstenjaku, a riječ je o trendu prenamijene zaručničkog prstena u nešto novo, što znači da ga i dalje možete nositi, ali s novim početkom nečeg prekrasnog. Dodatkom ekstra kamena i materijala, Emily je kreirala jedan prsten u obliku kruške, drugi u obliku badema.

Divorced rings Emily Ratajkowski
Instagram (@emrata) 

Divorce rings
Instagram (@emrata) 

Čini se da sve više žena traži preblikovanje svojih prstenja i njihovo oblikovanje u nešto novo i drugačije. U Emilynom slučaju posao je odradila Alison Chemla Chetrit, vlasnica brenda luksuznog nakita Alison Lou koja je izradila njezin zaručnički prsten.