Glumica Katie Holmes česta je gošća ulica New Yorka gdje volimo pratiti njezin specifičan modni izričaj koji je spoj ležernog i nosivog, točnije pravi primjer kako kombinirati high end i komade za svaki dan.

Njezin koncept '3 word method' podučava kako metodom odabira jednog praktičanog, jednog modno posebnijeg i jednog osobno važnog modnog komada kreiramo osobni izgled. Slavna je glumica tu metodu odlično prebacila u u realnost jer oduševljava u izdanjima za svaki dan kao i odličnim večernjim siluetama.

Često nosi široke kapute, tenisice i traperice, veoma jednostavne pulovere, košulje i haljine, a sada je predstavila još jedno svoje cool izdanje, savršeno za prijelazno razdoblje i proljeće koje nam je napokon stiglo. 

Katie Holmes u zelenoj jakni
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon kaputa, jedva se čekamo prebaciti u lagane jakne, a Kate je za odlazak na večeru odabrala Everlane maslinasto-zelenu prošivenu jaknu koja je dio njihove limited-edition kolekcije s dizajnerskim duom Marques ' Almeida. Na njihovoj službenoj stranici trenutno je dostupna u veličinama S, M i L (XS i XL su rasprodane) po cijeni od 236€.

Everlane prošivena jakna
everlane 

Njezin boxy oversized moment, strukturirani ovratnik, veliki četvrtasti džepovi i gumbi koji se spuštaju niz sredinu čine je savršenim dodatkom proljetnom ormaru, a kao što vidimo, iako nosi ležerni vibe, Katie ju je odlično kombinirala na elegantne crne hlače i crne slingback kitten heels.

Na ovakav se način možete odjenuti i u omiljenim high street dućanima; donosimo neke modele.

Mango jakna
Mango 

Zara jakna
Zara 

Zara jakna
Zara 

Zara jakna
Zara 

Zara cipele
Zara 

Zara cipele
Zara 

Zara cipele
Zara 

Mango cipele
Mango 

Zara hlače
Zara 

Zara hlače
Zara 

Zara hlače
Zara 

Zara hlače
Zara