Gigi Hadid osim na modnim pistama privlači modnim stilom i u street style formatima iz kojih se može zaključiti kako ona voli nositi kožne jakne (podsjećamo na modele od Manga do jakne norveškog brenda Holzweiler), modni komad koji se nalazi visoko na ljestvici poželjnih modnih komada i ovog proljeća.
Zato nam je pogled posebno privukao outfit u kojem je slavna Gigi odabrala za večernji izlazak sa svojim dečkom, slavnim Bradleyjem Cooperom.

Gigi Hadid nosi kožnu jaknu
NYCPAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 


Jakna je samo dio odlične modne slagalice u koju je Gigi uklopila trendi traperice širokih nogavica (nama se posebno sviđa srednja nijansa trapera), crni džemper, bijeli t-shirt, čizme, te Miu Miu remen i torbicu Arcadie.
Kožnu jaknu potpisuje švedski brend Worn, koji je osnovan 2020. godine i koji je stekao brojne obožavatelje zahvaljujući stilu koji vole cool fashion cure.

Gigi Hadid nosi kožnu jaknu
NYCPAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Model koji nosi Gigi krije se iza pojma 'Boxy Leather Jacket' i pripada liniji brenda Worn Design koja sadrži jedinstvenu odjeću ručno izrađenu od recikliranih, deadstock ili vintage materijala. Cijena ove jakne je 390 eura, a izrađena je  deadstock kože.

Uz svoje vlastito dizajnirane komade, modni brend Worn se može pohvaliti vintage izborom kojem osnivačica, Lovisa Källström, poklanja puno pažnje. Održivost je u središtu robne marke, a svaki rabljeni komad se popravlja, prerađuje i čisti kako bi se atraktivnom modnom komadu produžio život.

Uz Gigi Hadid ovaj brend cijene i nose it djevojke, od Else Hosk i Hailey Bieber do Kendall Jenner, a svoj cool status je učvrstio upravo odličnim kožnim jaknama.