Proljeće je u zraku, vrijeme je za sezonske zamjene garderobe u našim ormarima, te za veće ili manje promjene koje u naš izgled unose osjećaj novog, osvježenog. Ponekad je za taj osjećaj dovoljno u već postojeću sezonsku osobnu capsule kolekciju ubaciti neki novi komad, ili, promijeniti frizuru.
Upravo se za tu opciju odlučila Gigi Hadid, supermodel koji je na netom završenom pariškom Tjednu mode nosila 3 prestižne revije - Chanel, Miu Miu i Isabel Marant, a nije na odmet i činjenica kako je na na ovosezonskom Tjednu mode u Milanu za Versaceovu reviju dobila 13 milijuna dolara.

Neizostavni dio doživljaja Gigi na modnoj pisti uvijek je i njezina kosa, savršene blond nijanse, u valovima ili svezana u niski rep kao što je nosila na spomenutim Chanel i Miu Miu revijama.
Prema viđenom Gigi do daljnjeg neće nositi raskošne valove jer se i ona priklonila općem trendu u kosi – bob frizuri.


Promjenu je podijelila na Instagram profilu, i to ne samo kao konačni rezultat već i kroz video u kojem se vidi proces šišanja iza kojeg stoji slavni hair stylist Chris McMillian, kojeg slavne osobe i modeli obožavaju još od 90-ih godina, jer upravo je ona ime koje stoji iza oblikovanje slavne The Rachel frizure Jennifer Aniston.

Tip bob frizure za koji se odlučila Gigi Hadidi opisuje se pojmom “lazy girl” bob, karakteriziraju ga potepenu u špic rezani vrhovi, te neštp duži premenovi kose koji uokviruju lice.

Gigi Hadid nova bob frizura
Intagram @gigihadid 

Gigi Hadid nova bob frizura
Intagram @gigihadid 


Slavna Gigi svoju je novu frizuru savršeno uklopila u snimanje kolekcije za njezin modni brend Guest in Residence, a koliko je bob popularna frizura potvrđuju brojne varijacije, od nedovršenog boba, stacked boba, talijanskog boba, plush boba, teksturiranog boba, Beckham boba, izbor je zaista šarolik, a svatko tko je spreman na promjenu može u širokoj paleti pronaći pravi izbor.