Cijelu 2024. godinu glazbena zvijezda Taylor Swift provest će na svjetskoj turneji Eras s početkom u ožujku u Glendaleu, Arizona, a završetkom u Vancouveru, Kanada.

I dok je i sama Taylor priznala da nikada nije bila fizički spremnija, iskoristila je nešto slobodnog vremena za odmor i odletjela s ljubavnim partnerom Travisom Kelceom, igračem američkog nogometa, na Bahame gdje su kratko uživali u njegovim egzotičnim blagodatima. Nakon sunca i mora, paparazzi su ih uslikali kako odlaze na ručak u poznati restoran Nobu u Malibuu dok su se zaljubljeno držali za ruke. 

Taylor Swift u puloveru i suknji
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Osim što je sva pažnja na njihovoj vezi koja traje negdje od rujna prošle godine, nije ni Taylorino modno izdanje prošlo ispod radara. Odlučila je iznijeti pravu proljetnu kombinaciju - Khaite 'Diletta cashmere sweater' pulover u svijetloplavoj boji (980€) i Sandy Liang Skort suknja-hlače u bež nijansi.

Khaite pulover
Khaite 

Uz ovu 'školsku' kombinaciju uskladila je Reformarion 'Agathea Chunky' mokasinke u bež i bijeloj boji s crnim đonom (345€) i Joseph Duclos smeđu torbicu iz kolekcije 'Diane' (oko 5500€).

Reformation mokasinke
reformation 

Joseph Duclos torba
Joseph Duclos 

Na ovakav se način možete odjenuti i u omiljenim high street dućanima; donosimo neke modele.

Zara pulover
Zara 

Zara pulover
Zara 

Zara pulover
Zara 

Mango pulover
Mango 

Mango pulover
Mango 

Zara skort
Zara 

Zara skort
Zara 

Zara skort
Zara 

Zara mokasinke
Zara 

Zara mokasinke
Zara 

Zara torba
Zara 

Zara torba
Zara 

Zara torba
Zara