Mnogima su haljine prva asocijacija na proljeće i ljeto, a najčešće ih zamišljamo uz balerinke ili sandale. No, kako bismo vas potaknuli da ove sezone izađete iz svoje zone komfora i otkrijete nove načine kombiniranja, donosimo vam devet modela cipela koje savršeno pristaju uz haljine svih krojeva, duljina i boja, u najrazličitijim kombinacijama stylish djevojaka s Instagrama. 

1. Blok peta

Birali visoke potpetice ili niže štikle, cipele i sandale s blok petom trendi su odabir za proljetne kombinacije i što je najbolje - vrlo su udobne.

2. Tenisice

Naravno, ništa i nigdje bez tenisica. Udobne, praktične, cool i idu uz sve modele suknji i haljina.

3. Kaubojke

Da, dobro ste pročitali – kaubojke. Ovaj ultrapopularni model obuće ni ove sezone nema namjeru sići s modnog radara, a trendseterice ih obožavaju, posebice u kombinaciji s lepršavim boho haljinama.

4. Sling-back

Moderni slingback je i ove godine doživio svojih pet minuta slave. Za nijansu su traženi modeli s nižom petom, poput kitten varijante, ali modne djevojke biraju i niske pete, posebice kao siguran izbor za slavlja.

5. Mary Jane

Model Mary Jane nikad nije bio ovako popularan, a kako stvari stoje, it djevojke se nemaju namjeru odreći cipela s dugim remenčićima i još dužom poviješću. Kako vrijeme prolazi, klasične boje padaju u zaborav, a ističu se one upečatljive poput crvene ili čak metalik nijanse.

6. Papuče

Iako su papuče logičan izbor za ljetne vrućine, uvijek je izazov pronaći nove, drugačije modele. Ove sezone nosimo sve, od japanki do natikača poput ovog smeđeg kožnog modela koji vole influencerice.

7. Sandale na vezanje

Naravno, u kolekciji moraju biti i dobre sandale na vezanje, a osim što će izgledati puno glamuroznije, silueta će djelovati duže.

8. Mule

Ovaj model natikača ovog je proljeća doživio pravi povratak, a trendseterice ga obožavaju jer je veoma udoban i elegantan. 

9. Balerinke

Prvi izbor it djevojaka uvijek su balerinke, a brendovi donose nove, modernije verzije koje će obožavati i oni koji nisu preferirali ovaj model cipela.

 Izvor:Elle.rs