Kada govorimo o proljetnoj sezoni, možemo biti sigurni u dvije stvari: 1) leopard print definitivno ostaje i 2) Francuskinje su tu da pruže potrebnu inspiraciju za sve one koji ne žele eksperimentirati s novim trendovima u njihovoj kapsuli. Savršeno odabrane (i odobrene!) chic pariške kombinacije sve su samo ne dosadne. Naravno, trendovi mogu biti zabavni, ali ništa nećete izgubiti ako se držite onoga što znate i nosite neke iste komade dulje vrijeme. Prvi komadi koji nam padaju na pamet su baloneri, oversized blejzeri i prugaste košulje. U nastavku pronađite šest jednostavnih, ali fantastičnih proljetnih kombinacija koje su odabrale dobro stilizirane Francuskinje.

Baloner

Bez obzira jeste li Francuskinja ili ne, trebali biste imati dobar trench. Za one dane kada je vrijeme nestabilno, na što smo svi navikli čak i u svibnju, neophodan je. I uvijek uspijeva u modnom zadatku da nam zaokruži svaku kombinaciju.

Traperice širokog kroja

ako su široke traperice iz 90-ih popularne za proljeće/ljeto 2024., Francuskinje se čvrsto oslanjaju na traperice širokog kroja. Ovaj kroj traperica može se uklopiti u svaku kombinaciju uz minimalan trud i maksimalan učinak.

Ležeran blejzer

Omiljeni outfit Francuskinja je obična bijela majica ispod oversized blejzera s ravnim trapericama. Win-win kombinacija!

Majica na pruge

Za neke francuski klišej, za druge klasik na koji se oslanjaju sve elegantne žene koje poznajemo. Ove sezone izgled nadograđujemo polo majicom kroja koja odiše old money stilom.

Prsluk

Kada je riječ o bazičnim i trendi komadima, među takve bismo izdvojili i prsluk. Francuskinje ga kombiniraju na najneočekivanije načine, a ako ste dovoljno hrabri (modno), možete se ugledati na njih.

Cvjetni top

Baš poput cvjetne midi haljine, cvjetni top postao je proljetni must-have. Inspirirajte se osnivačicom brenda Rouje, IT djevojkom Jeanne Damas, i neka bude jednostavno uz par crnih traperica.

 Izvor:Elle.rs